FeaturedHaberler

Volvo’dan makyajlı S60 Edition ve V60 Edition




Volvo, S60 Edition ve V60 Edition modellerine bir dizi makyaj operasyonu uyguluyor. 2017 model yılı için hazırlanan araçlar yeni iç ve dış güncellemeleri ile gelecek.

Bu Edition ismi Volvo’nun yenilenmiş S60 ve V60 modellerininin yüzüne yeni renkler getiriyor. Hali hazırda Volvo’nun S90, V90 ve XC90 modellerinde kullandığı “Işıltılı Kum” ve “Midye Mavisi” renklerini Edition ismiyle S60 Edition ve V60 Edition’da da satın alınabilecek.

Volvo, S60 Edition ve V60 Edition modeline 2017 yılında elmas kesim 17 inçlik Rodinia ve daha büyük jant sevenler için 18 inçlik Tucan jantlarını da opsiyon listesine ekleyecek.

Volvo’nun yeni otomobillerinde kromla tasarlanan ön arka tampon grubuna parlak siyah bir renk eşlik edecek. Dış güncellemelerin son detayları ise egzoz uçlarının, arka park sensörünün ve katlanabilir yan aynaların yeni modelde standart sunulacak olması.

Volvo V60 Edition
Volvo V60 Edition

Kabinin içine geldiğimizde ise yeni Volvo S60 Edition ve V60 Edition’da bulunacak olan deri spor koltuklar iki çeşit renkle kombinlenecek. Yumuşak Bej ve Kapalı Siyah. Siyah konsol renginin kullanılacağı otomobillerde ısıtmalı direksiyon simidi de yer alacak.

Volvo V60 Edition
Volvo V60 Edition

Alüminyum iç trim isteğe bağlı olarak Piyano Siyah ile de değiştirilebilecek üstelik vites körüğü de seçtiğiniz trim rengine göre zıt renkte dikişler kullanacak.

Son bir not olarak, hali hazırda satışta olan S60’ın 2017 ya da 2018 yılında yenileneceği kesinleşti. Üstelik hem standart hem de uzun dingil mesafesi olan iki farklı model satışa sunulacak. Şase konusunda benzer bir sisteme sahip olan S90 ve V90 gibi bir tık alt model olan S60 ve V60’da ağabey modellerini takip edecek gibi görünüyor.

Volvo S60 Edition
Volvo S60 Edition
Volvo V60 Edition
Volvo V60 Edition

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu