Haberler

Yeni Audi TT RS kamufulajsız yakalandı




Audi severler tarafından belirli bir süredir beklenen yeni nesil TT RS kamufulajsız bir biçimde görüntülendi. Casus fotoğrafları ve bazı detayları önceden duymuş ve görmüştük ama model ilk defa üretim hali veya üretim haline yakın haliyle İspanya’da görüntülendi.

Audi RS3’ten tanıdığımız fakat üzerinde birkaç değişikliğe gidilmiş olan 400 hp güce sahip 2.5 litrelik ünite, 6 ileri manuel veya 7 ileri S-Tronic şanzımanla satışa sunulacak. Henüz onaylanmış değil ancak bu güç değerleriyle birlikte 0-100 süresinin 4 saniye civarında olması bekleniyor. RS modellerinde olduğu gibi Quattro 4 çeker sistemi standart olacak. OLED farlarını 2016 CES teknoloji fuarından tanıdığımız modelin gelecek iki hafta içerisinde yapılacak olan New York Otomobil Fuarında tanıtılması bekleniyor.

OLED arka farlar
OLED arka farlar

Audi bilerek mi bu fotoğrafa izin verdi yoksa bir hata mı oldu bilinmez ama TT RS üzerinde herhangi bir örtü olmadan ilk defa görüntülendi. TT ve TT S modellerine göre çok daha agresif bir ön kısma sahip olan araç, bu agresifliği arka tarafta kullanılan sabit kanat ve mükemmel bir görüntüye sahip olan jantları ile tamamlamakta. Aynı zamanda bu agresifliği yansıtmaya çalışırken aşırıya kaçılmamış, sportif ve temiz hatlara sahip bir otomobil ortaya çıkmış.

V10 yarısı: 5 silindirlik ünite :)
V10 yarısı: 5 silindirlik ünite 🙂

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu