Haberler

Yeni Nissan Micra böyle mi olacak?




Önümüzdeki yıl yollarda olacak yeni nesil Nissan Micra geçtiğimiz günlerde test prototipiyle objektiflere yakalanmıştı. Şehrin vazgeçilmezi B sınıfı aracın yakalanan görüntüleri ışığında render görselleri yayınlandı.

Japon markanın geçtiğimiz yıl tanıttığı Sway konseptine oldukça benzeyen yeni Micra, önceki nesline göre çok daha rafine ve olgun bir görünüm kazanıyor. Casus fotoğraflarında da oldukça kaslı bir çizgisi olduğu belli olan aracın yuvarlatılmış ön yüzünü saran LED farlarının ortasında V şeklindeki panjur bulunuyor.

Nissan Performance bölüm başkanı Trevor Mann’a göre yeni Micra’nın iç mekanında malzeme kalitesi artacak ve araçta Nissan’ın en son bilgi-eğlence sistemi bulunacak. Renault’un Paris fabrikasında üretilecek 2017 model Nissan Micra’nın yeni jenerasyon Ford Fiesta’nın en büyük rakibi olması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu nissan Leaf modeline okadar çok benziyorki, İlk etapda makyajlı leaf sandım

  2. Görünüm olarak eski kasalarına göre çok daha tercih edilir bir hal almış. Piyasaya çıktıktan sonra kullanıcılar tarafından makyajlanmış, vücut çalıştırılmış, daha güçlü versiyonlarını dahi görebiliriz yollarda. İlginç olmuş gerçekten.

  3. Güzel tasarım olmuş eski fanlarını kaybedebilir (kentli beyaz yakalı bayanlar) ama bence kesinlikle daha fazla satış yapar. tabi birde bu agresif görüntüye o hantal motor ve şanzıman olmaz ona ne yapacaklar bilmiyorum.

  4. Bu olsa olsa i30 ve i20 kırması olur… Nissan’ın şu anki tasarım diliyle alakası yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu