FeaturedVideolar

İlk Sürüş | Nissan Navara




İlgili Makaleler

84 Yorum

  1. Gerçekten herşey çok kaliteli çekimler yorumlar gayet güzel. Doğan beyde çok renk katmış yeni otoparkin cok iyi işler çıkaracağına inanıyorum.Kolay Gelsin.

  2. Biraz klişe gibi olacak ama harbi kısa olmuş abi. Genel olarak herşeyi ile çok güzel video olmuş, emeğinize sağlık.

  3. sonuna bayıldım. o gülüşle; pikapın vermiş olduğu vahşiliği güzel yansıtmışsınız. 😀

  4. Eline sağlık Doğan Abi. Bu arada yeni Navara’nın artık eskisi kadar ”sert” görünmeme konusuna bende katılıyorum.

  5. İnsanların ön yargıları bana kalırsa bu video ile kırılacak, örneğin Okan bey araba hakkında “eski navara çok daha iyiydi” diyebiliyorsa ben burda bi objektiflik görüyorum. Video çok güzel olmuş. Çizgiyi bozmadan devam etmeniz dileği ile

  6. Vites topuzu ne sallandı bee ☺ sizi izleyim dedikçe gözüm sallanan vitese takıldı.

    1. ahahahah sorma yaa : )) hipnoz olmuş gibi ona bakıyorum bende, aga ne sallandı be, merak ettim şimdi bak, çok mu gevşek yapmışlar acaba …

  7. Site adına güzel günler göreceğiz demiştim daha da güzel günlere inşallah emeğinize sağlık.

  8. Sehirdışı ağırlı kullanacaksan toyota.Şehiriçi ağırlıklı kullanacaksan Navara.

  9. Çok güzel olmuş video, Doğan bey Otopark’ın kalitesine kalite kattınız. Başarılar … Takipteyiz ….

  10. Sanırım benim için bu video ile birlikte değişim meyvelerini vermeye başladı.Çekim kalitesiyle, kurgusuyla, montajıyla çok güzel iş çıkarmışsınız. Ellerinize sağlık.Tebrikler.

    1. geleniyle gideniyle otopark hep ileriye gitmeye devam ediyo.Doğan abiyle bağımız hızlı ve güçlü şekilde oluşmaya devam ediyo.Kendisinde var olan kültür bolluğu ve hoş sohbetiyle bize güzel zamanlar yaşatırken aynı zamanda her anlamda bilgilerimize bilgi katacağını düşünüyorum. Test çok iyi olmuş başarılarınızın ve kalitenizin devamını diliyorum. Kurgular için uykusuz kaldığın saatlere teşekkürler buğra abi emeğine sağlık çok güzel olmuş.

  11. Keyifli çekim olmuş elinize sağlık. Yalnız o vites kolu sürekli dikkat dağıttı o nasıl bir sarsılma öyle 🙂

      1. Mekaniğini bilemiyorum sabitlenebilir bir şey mi ama bende Okan bey gibi aracın şehir için tercih sebebi olacağını sanmıyorum e arazide de sürekli oynayacak orası. Aracı oradan harcamak lazım tabi ama göze takılıyor işte 🙂

  12. valla bu değişim, kurumsallaşma falan filan hikayelerine biraz önyargılı bakıyodum ama güzel bir iş çıkacak gibi. ellerinize sağlık…

      1. Aynen devam abim. Azıcık kırın boyle ufakbtefek seylerle kırın kurumsallığı

  13. Doğan Beyin farkkını görmeye başladık:) Tanımadığı adam yok çevresi var. Karizma birde:D

  14. Ne guzel demis eskiler,gorunen koy kilavuz istemez,diye.Buna katilmamak elde degil.Kalite ve Basari sizinle olsun.Hos geldiniz Dogan Bey.Devamiyla umarim…

  15. Testlerin reklamsallığa kayacağı düşüncesini ortadan kaldıran , kaliteli bir başlangıç.Tebrikler..

  16. Elinize sağlık Buğra reisin elinin deydiği belli
    Doğan Abi farklı bi durusun var seni daha fazla izlememiz dileğiyle
    TEŞEKKÜRLER

  17. @dogankabak abimiz daha ilk videosunda bile Sinan koç reisle yarışır sempeti ve içtenlikte tarzın çok güzel doğan abi inşallah daha güzel işler çıkartıcaksınız:)

  18. Sınıfının lideri mi??? Otopark yapmayın yahu sınıf lideri L200 tek başına domine

    1. japon grubunun hepsi iyidir. mitsubishi hayranıyımdır ama navara ve toyotanın yanında biraz tipsiz ve iç kalite düşük. dağda bayırda arazide testini görmek lazım. en çok satınca en iyisi olmuyor.

  19. + Alır mıydın
    – Tabi alırdım
    Kesinlikle yalan.Otopark gerçekçi olur yalan söylemez markalaşıcam diye taviz veriyorsunuz sonunuz olacak.Bu arkadaşı sevmiştik ama samimi davranmamış daha ilk videodan.

    1. Yani adam orda almazdım dese mutlu mu olacaktın? Her şeye olumsuz yorum yapmak mı samimiyet oluyor? Beğenmiş ki alırım demiş. Sen yeni Navara’yı kaç kere kullandın da alınmayacak kadar kötü olduğunu düşünüyorsun?
      Bazı yorumlara çıldırmamak elde değil hakikaten..

    2. Ne kadar sacma sapan bi yorum. Adam soyledi begenmedigi yerleri gayet usturuplu. Sovmesi gerekmiyor sen eglencen diye

    3. Vaktimiz yettiğince, dilimiz döndüğünce eksiklerini söyledik aracın sevgili Fatih Aydemir. Her otomobil yüzde 100 mükemmel değildir. Ama hemen her otomobilin bir alıcısı vardır. Ben de Okan abiye sodum alırmısın diye oda alırım dedi. Okan abi yaklaşık 60 yaşında Auto Best jurisi bir adam ve emin ol yalan konuşmaz hele kesinlikle yalan hiç konuşmaz.

      1. Abicim sorudan sonra videoyu kesmişsiniz üstelik eski navara daha güzel diyor.Lömbür lömbür sallanan vites topuzu.Ben dayanıklı pick-up beğeniyorum o kadar etkiye karşı ‘ alırım ‘ inandırıcı gelmiyor bana.O kadar iyi yorum yaparsın hiç kimse birşey demez bi kere eleştirdik ya saolsun arkadaşlar iyi taşlamışlar 🙂

    4. Arkadaş kesinlikle eskisi daha iyiydi dedi ya yandaki adam,adam ne yapsın yaranmak için,araba bok gibi olmuş almayın mı desin?Bunlar kesinlikle eskisi daha iyiydi kısmını kesmeyi bilmiyor mu?Biliyor.Ee?

  20. Kurumsallaşma budur işte, elinize sağlık. Doğan Bey test aracı gelince boardları arkaya doldurup bir Kilyos günlüğü bekliyoruz artık.

  21. Adı üstünde tam bir İLK SÜRÜŞ videosu olmuş yeterli, o vites topuzu çok imalı titremiş yalnız

  22. İyi vites topuzu ayrılmadan test bitmiş abi çok laçka gözüküyor. Ve bence sınıf lideride değil bu araba

  23. Bu arada videoda yakaladığım başka birşey de, GoPro’ya Hasan ismini takmışsın helal olsun sevgili “Doğan Kabak”:D

    1. L200 yeni kasasini kullanmadim. nissan belki lider degildir bilemiyorum ama alinabilir bir arac, donanim olarak gayet dolu ve yuksekligine gore konforlu

  24. incleme gayet yerinde, ben sirket araci olarak kullaniyorum, arazide amaroktan daha iyi bir arac ve bence kesinlikle alinir. ideal bir santiye araci , ayrica malzeme kalitesi de ticari gibi degil daha kaliteli.

  25. İlk sürüş videosu çok güzel olmuş Doğan abi. Sudan 2. vitesle geçmek iyiydi. 🙂 AKUT Başkanı Ali Nasuh Mahruki’yi de görmek güzeldi.

  26. Daha ayrıntılı testte durum daha iyi belli olur.Görünüm olarak hala amarok.Yük içinse durum degişir hangisidaha uygunsa o alınır.Bu arada ISUZU unutmamak gerek.Bu arabaların vergileri pahalı oldugundan şehiriçinde kullanıma kimse almaz bence.4×2 kamyonet olarak geçer 4×4 arazi taşıtı olarak.Silindir hacimleri amarok dışında 2 litreyi geçtiginden vergisi fazla olur.

    Ayrıca sıradaki testler kısmı bayagı doldu heyecanla bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu