Haberler

Garenta yeni nesil hizmetleriyle geliyor




Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor’un bünyesinde faaliyetlerini sürdüren araç kiralama markası Garenta, operasyonel yapısını yenilerken iletişim çalışmalarına da hız verdi. 2016’nın başında Çelik Motor’da tüm kiralama operasyonu “Garenta” çatı markası altında birleşirken, araç kiralamada yepyeni bir dönem başlatan bu önemli gelişme müşterilere bir reklam filmiyle duyuruluyor. Ünlü oyuncu Mete Horozoğlu’nun rol aldığı reklam filminde, Garenta’nın beklentilerin ötesine geçen hizmetleri anlatılıyor.

Çelik Motor’un araç kiralama markası Garenta, 2016’da yenilenen yüzüyle müşterilerine hizmet veriyor. Garenta’da 2016’nın başında tüm kiralama operasyonu “Garenta” çatı markası altında birleştirildi. Bu birleşim kapsamında Çelik Motor Filo markası yenilenmiş oldu. Yeni dönemde müşteriler, uzun dönem araç kiralamada “GarentaPRO”, kısa dönem kiralamada ise “GarentaDAY” markalarından hizmet alıyor olacak.

Garenta, araç kiralamada yepyeni bir dönem başlatan bu önemli gelişmeyi müşterilerine bir reklam filmiyle duyuruyor. Ünlü oyuncu Mete Horozoğlu’nun rol aldığı “Yetmez” temasıyla hazırlanan reklam filminde, Garenta’nın sunduğu yeni nesil hizmet anlayışı müşterilerle paylaşılıyor.

Tüm kiralama ihtiyaçlarını tek bir adresten karşılayan Garenta’nın, farklı kesimlerden kurumsal veya bireysel müşterilerine sunduğu, beklentilerin ötesine geçen hizmet anlayışı reklam filminde anlatılıyor. Kısa ve uzun dönem kiralamada, güvenli, hızlı ve pratik bir şekilde hizmet almak isteyen müşteriler Garenta’ya davet ediliyor.

Türkiye’de araç kiralama sektörünün en büyük ilk üç markası arasında bulunan Garenta, 2015’te %67 oranında büyüdü. Garenta, 2016’da 30 bin adetlere yaklaşan araç parkı ile hizmetlerini sürdürüyor.

Garenta’nın “Yetmez” temalı reklam filmini aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz:

 

Metehan Can Cirak

İlk oyuncağım da dahil olmak üzere hayatımın her evresinde otomobiller oldu. Lise zamanımda otomobillere olan ilgimin hobi düzeyinde kalamayacağını anlamamla gelecekteki yaşamımı da otomobiller üzerine kurmak istediğime karar verdim. Şuanda Bilkent Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alıyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu