Haberler

2017 Audi S5 Cabrio, Nurburgring’de görüntülendi




2017 Audi S5 Cabrio, casus fotoğrafçılar tarafından Nurburgring’de turlarken görüntülendi.

Rakibi Mercedes C43 AMG Cabrio olarak görülen Audi S5 genel anlamda tanıdık bir tasarıma sahip diyebiliriz. Ön taraf için farklardan bahsetmek gerekirse; daha dar açılı farlara ve daha belirgin bir ızgaraya sahip. Arka tarafa doğru ilerleyecek olursak; şık bir ön cam, katlanabilir tavan tentesi ve dört çıkışlı spor bir egzoz sistemi göze çarpıyor. Otomobil aynı zamanda daha sportif ayarlı süspansiyon, hafifletilmiş alaşım jantlar ve bagaj kapağına entegre bir spoiler ile donatılmış.

S4’teki gibi S5 Cabrio da 354 beygir gücü ve 500 Nm tork üreten 3.0 litrelik TFSI V6 motor ünitesine sahip olacak. 8-ileri tiptronic şanzıman bu gücü yere aktaracak ve Audi’nin meşhur quattro çekiş sistemine sahip olacak. Otomobil bu veriler sonucunda 250 km/h olan son hızına ulaşmadan önce, durağan halden başlayarak 100 km/h’lik hıza 4.8 saniyede ulaşabilecek.

Eğer bu otomobil sizin için yeterince hızlı değilse, Audi’nin yeni RS5 Cabrio’yu tanıtmasını bekleyebilirsiniz. Resmi bir şey yok ama yeni RS5 Cabrio, 500 beygir gücü üreten çift turbolu 3.6 litrelik V6 bir motora sahip olması bekleniyor.

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu