Haberler

2017 Peugeot 3008 iç mekanıyla bizleri büyülüyor




Peugeot yıllardır çok ilginç iç tasarımlarla karşımıza geliyordu ancak bu sefer gerçekten mükemmel bir iş çıkarmışlar gibi görünüyor. Her parçanın üzerinde ayrı ayrı çalışılmış, birbirlerine monte edilirken aynı özenle devam edilmiş. Sonunda ise ortaya yepyeni bir crossover çıkmış.

Elimize geçen en son fotoğraflara göre modelde tamamen dijital bir kadran kullanılmış. Dijital kadranı kendi isteğimize göre konfigüre edebilmemiz de mümkün. Multimedya ekranında da hayli değişiklik yapılmış. Yeni 3008’de ekran düğmeleri oldukça azaltılmış.

Direksiyon ise kullanmaktan ziyade izlenmesi için tasarlanmış. Üst ve alt bölümlerindeki kıvrımlar kullanım kolaylığı için oldukça iyi. 3008, her bir ayrıntısıyla olduğu gibi yine hayli değişik ve hoş bir vites kolu ile gözlerimizi okşuyor. Mavi ışıklandırması ortama güzel bir hava katmış.

Peugeot, 2017 yılının başında yeni 3008’i satışa sunmayı planlıyor.

 

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Pejo basındaki eleman: neyaparsanız yapın ama farklı ve özgün isterse kötü olsun…
    Mühendis: ama efendim…
    Pejo basındaki eleman: BAŞLATMA SİMDİ ERGONOMİNE!!! FARKLI OLCAK OKADAR!!!…
    Ve iste sonuç

    1. Sonuç pek kötü gibi değil ama mühendisleriyle aralarında kesinlikle buna benzer bir konuşma geçmiştir 😀

  2. Orta konsol cidden çok güzel olmuş ama direksiyon ve göstergeler bayağı kötü konumlandırılmış yine. Direksiyon çok aşağıda gibi gözüküyor.

  3. içi baya şekil olmuşta arka süspansiyonlar torsiyon olduktan sonra isterse çay bile demlesin umrumda olmaz

  4. inşallah takır tukur plastik kullanmazlar. Vites yolunun yüksekte olması nedeniyle orada kalitesiz plastik kullanırlarsa çok göze batar.

  5. Bence çok şık ve çekici gözüküyor. Yumuşak malzeme ve led ışıklandırma kullanılırsa sınıfının en başarılı iç mekanlarından birisi olur.

    1. Alakası bile yok. Direk bayağı özgün bir tasarım olmuş. i8 çok daha sportif tasarıma sahip ve bazı ince detaylarıyla ben bmw’yim diyor. Bu da aynı şekilde ben peugeot’um diyor.

  6. Ön camdaki görüntüden anlaşılacağı üzerinden uzay yolu filminden bayağı etkilenip yapmışlar. Müthiş duruyor.

  7. And Reis-“Altı nasıl düzse üstünüde düz yapabilirlermiş, ozaman çünkü orayıda görecektim”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu