FeaturedSohbetVideolar

OTOPARK.COM ’19 Mart 2016 – Antalya Buluşması’




19 Mart 2016 tarihinde Antalya Crowne Plaza’da gerçekleştirdiğimiz buluşmada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli takipçilerimize bir kez daha teşekkür ederiz.

Sonraki buluşmalarımızda görüşmek dileğiyle.

Bu güzel günden kameralara yansıyan görüntüler sizlerle:

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. 100k olmak üzeresiniz başarılarınızın devamını dileriz daima arkanızdayız abi ?

  2. değerli otopark yetkilileri, emeğinize yüreğinize sağlık. yıllarca otomobilin kıvrımlarından karoserisinden çizgilerinden bahsedip, arabanın sürüş videoları bile olmadan tvlerde otomobil programları seyrettik. sizler bu durumdan bizi kurtarıp kullanıcı türlerinin bir çoğuna hitap edebilecek değerler katarak videolar hazırladınız. kesinlikle art niyetle söylemiyorum ama Sinan’lı videolardaki samimiyet kurumsallaşma sürecinde gitmesin, kaybolmasın. Tek çekilen videolarda çok başarılı. sürekli gelişim var, değişiklikler var ancak beğenilen şeyleri muhafaza edip, yanına güzel şeyler eklemek daha çok beğenilmenizi sağlar. daha çok beğenilmeniz biz üyelerinizide candan mutlu eder. önceden hep merak ederdim sıradaki videoda kim olacak diye. şimdi bu durağanlaştı. Jaguar testi öncesinde sinanında olacağına dair bir bildirimde vardı konukta oldu ama öncesindeki gibi değildi. işin aslı hep merak ettim neden testler tek çekilmeye başlandı. yoksa firmaların test otomobillerine sert davranılma korkusunun nedeni Sinan mı oldu. eğer durum buysa bir üyeniz olarak ricam güvenlik önlemleri alınmış bir parkur veya pist belirleyip endişeleri gidererek devam etmenizdir. güzel bir viraj geldiğinde arabanın nasıl yanlayıp yanlamadığını görmek, aynı zamanda arabanın kontrol edilebilirliğini ölçmektir. Tehlike anında kullanıcı aracını ne ölçüde kontrol edebileceğinide bilmeli. firmalar bunu bilmemize engel olmasınlar. emeğinize çabanıza yüreğinize sağlık. yolunuz açık olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu