Haberler

992 objektiflere yakalandı




Porsche 911’in yeni şasisi Nürburgring’de test edilirken objektiflere yakalandı.

En son çekilen gizli görüntülere göre Porsche’nin 991/991.2 üzerinden çalışmalarına devam ettiği anlaşılıyor, örnek olarak GT3 RS 4.2 ve GT2. Bu modeller üzerinden daha fazla ekmek yiyemeyeceğini anlayan Porsche, artık 992’yi piyasa sürmeye karar verdi. Resimde gözüken garip otomobilin aslında makyajlı 911 Carrera 4 olduğu ve bazı önemli değişiklikler geçirdiği anlaşılıyor.

Yeni başlayanlar için, genişletilen çamurlukların içindeki parçalar yeni nesil 911’in habercisi diyebiliriz. Bu parçalar yeni nesilde kullanılacak olan hibrit aktarma organları için konulmuş. Netlik kazanmayan bir nokta ise yeni Porsche’nin tamamiyle yeni bir platform üzerine mi kurulacağı yoksa mevcut MMB yapısının üzerinde mi devam edecek bilinmiyor olması. Zuffenhausen’e yakın olan kaynaklar mevcut donanıma sadık kalınacağını söylüyor fakat daha uzun dingil açıklığı ve iyileştirmelerle.

Test edilen otomobilin tasarımı hakkında konuşmak son derece beyhude olur. Tahminde bulunursak, Porsche her zaman tasarımlarında, radikal değişimlere gitmemiştir, bu yüzden yeni çıkacak modelin tasarımında büyük değişiklikler beklenmiyor.

Casuslardan alınan bilgiye göre bu özel otomobil test ekipmanları ve çelik kafes ile donatılmış. Dışardan bakıldığında ise, kaslı çamurluklar, otomobilin altındaki üçgen parçalar gözden kaçmıyor.

Yeni nesil 911’in (992), 2018’in ikinci çeyreğinde 2019 model olarak piyasaya sunulması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu