Haberler

Alonso’ya onay geldi




Fernando Alonso’ya bu haftasonu yapılacak olan Çin Grand Prix’sinde yarışması için FIA tarafından onay verildi.

Yönetim kurulunun da onayıyla, ilk antremanlardan sonra yapılacak tıbbi muayeneler sonrasında Alonso’nun sağlıklı görünmesi halinde yarışacağı duyuruldu.

FIA, “Birinci antreman turlarındaki muayneden sonra FIA doktoru Prof. Jean-Charles Piette ve Çin Grand Prix medikal sorumlusu Prof. Shiyi Chen, Fernando Alonso’nun yarışmasında bir sakınca görmedi.” dedi.

Fakat, eğer beklenmedik bir sorunla karşılaşırsa, Alonso’nun hemen aracını durdurması istendi.

Alonso’nun sezonun ilk yarışında Avustralya’da yaptığı kaza sonrası kaburgaları kırılmıştı ve bu sebeple Bahreyn Grand Prix’de yarışamamıştı.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Alonso ya onay gelse ne olur gelmese ne, hatta onay gelmese, kariyerinde çaylaklara geçilmediği, lider den tur yemediği bir yarış daha az olur…

    1. Eksi veren arkadaşın sebebini çok merak ettim, tabiki her yorum eksilenebilirde, aksi bi iddaa mı var yoksa sırf tipik alonso fanlığımı. Bu arada ben alonso yu kötülemiş değilim sorun takımın sorunudur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu