Haberler

BBC’den “Yeni” Top Gear için bir ipucu




Clarkson, Hammond ve May; Top Gear televizyon programının vazgeçilmezleriydi ve programı sunmaya başladıktan sonra bir yıl içinde programdaki eğlence kat sayısını iki katına çıkarmışlardı. BBC’nin ünlü şov programını bırakan bu üçlü şimdi yepyeni bir otomobil programı yapmaya hazırlanıyorlar. Bu üçlünün yapacağı programda neler olacağından üçlü tarafından yapılan açıklamalar ve program hakkında yayınlanan videolardan az çok bir tahmin yürütülebiliyor ancak BBC tarafında ise Clarkson ve arkadaşlarının olmadığı “yeni” Top Gear içerik açısından hala bir gizem.

Top Gear’ın yeni kadrosu ise bir hayli geniş. Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan, and Rory Read gibi İngilizler sunucular yer alırken kadroda Matt LeBlanc gibi bir Amerikalı, Sabine Schmitz gibi bir Alman sunucu ve tabii ki The Stig (Top Gear’ın bölümlerinde yer alan gizemli test sürüş pilotu) yer alıyor.

Top Gear, üzerindeki gizemi yavaş yavaş kaldırmaya başlıyor. Nihayet “yeni” Top Gear hakkında bilgiye sahip olabileceğimiz yeni bölümlerden alınmış 40 saniyelik bir kesimine kavuştuk. Bu 40 saniyelik video klipten size verebileceğimiz hem kötü hem de iyi haberler var. İlk olarak kötü haberi vermek isteriz (ki iyi haberlerle haberimizi mutlulukla sona erdirin); 40 saniyelik bir video klip “yeni” Top Gear hakkında bir izlenim edilebilmesi için çok kısa ancak yine de yaptığımız çıkarımlara göre korktuğumuz başımıza gelecek. BBC, “yeni ” Top Gear’ı “eski” Top Gear’a yani Clarkson ve arkadaşlarının Top Gear’ına benzetmeye çalışacak. Ancak bu yöntem büyük ihtimalle başarısız olacaktır çünkü her insan farklı karakterlere sahiptir, siz onlardan başkasını taklit etmesini isterseniz bunu tam anlamıyla yapamayacaklardır ve yeni sunuculardan eski sunucuların birebir aslını yaşatmasını isteyen seyircinin istediğini alamamasıyla program büyük bir hüsranla sonuçlanacaktır.

Bu videodan olumlu olarak, BBC’den her zamanki gibi beklenen görkemli fotoğraflar, mükemmel düzenleme ve montaj kalitesi ve tabii ki personelinin kaliteli şeyler ortaya çıkarma arzusuyla hareket ettiğini çıkarabiliriz ve yine videodaki Ariel gibi hızlı arabaları da izleme fırsatı bulabileceğiz.

enescakiroglu

Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunuyum. Otopark.com ile tanışmam panpalar videolarıyla oldu. Otomobil aşkı, daha konuşmayı öğrenmeden önce annemin benim fren sesi yapmaya çalıştığımı fark etmesiyle başlamış.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. o kadar da ön yargılı olmayalım. bence video gayet eğlenceli. friends’deki elemanı katmak da akıllıca olmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu