Haberler

Bu Continental başka (Lin)Co(l)ntinental!




Continental’in selefi, otomotiv sektörünü bir radar gibi algılarsak o radar göstergesinin içinde müşteri ilgisi açısından bir nokta kadar yer kapladığı için 40.000 sayısı, her ne kadar Tesla Model 3’ün ön sipariş sayılarının yanında sönük kalsa da Lincoln markası için çok büyük bir başarı.

Şunun da altı iyi çizilmeli ki modele ilgi duyan 40.000 müşteri Continental hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyecektir. İşte Lincoln’ün asıl zor görevi, kararsız müşterileri modelin satışa çıkarılmasından önce alıcılara dönüştürmek için satış bayileri ile en iyi şekilde iletişim içinde olması noktasında başlıyor.

Bu çok kolay bir görev değil. Lincoln Uluslararası Satış Konseyi başkanı Automotive News’a konuştu ve şöyle dedi: “İnsanlar model hakkında çok fazla soru soruyor.” ve ekledi “İnsanların oluşturduğu bu uğultu uzun zamandan beri karşılaşmadığım türden.”.

Hatırlatmak gerekirse üst düzey dış tasarım ve lüks iç tasarıma sahip olan modelin 2016’nın başlarında gerçekleştirilen Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı yapılmıştı. Modele, 542 Nm (400 lb-ft) tork ve 400 beygir gücündeki 3.0 litre çift turbolu V6 motor güç veriyor.

enescakiroglu

Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunuyum. Otopark.com ile tanışmam panpalar videolarıyla oldu. Otomobil aşkı, daha konuşmayı öğrenmeden önce annemin benim fren sesi yapmaya çalıştığımı fark etmesiyle başlamış.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Lincoln’ün yeni tasarım dili çok hoşuma gidiyor bir de keşke arabalara mağara koymasalar bizde mağaranın vergisi çok.

    1. 4 tanede tekeri var bence tofaşdan özenmişler jantları çıkar direk tofaş

      1. Hayal edemiyorsanız eğer eksilemeyin o zaman. Bu yorumunuz da aşırı çocukça.

  2. Ford Taurus un luks versiyonu iste parcalar bile ortak. Gerci ford sonucta. Ben cok beegndim heryerde bilboardlari var abd de tutar bu limo companyleri tarafindan baya. Arkasi hatta talisman ayni diyen arkadasim, sizce koskoca ford talismani kopyalarmi? Hyundai azera ya benziyor deseniz bir nebze ki bu yeni far stili lincolnun yeni tasarim dili. Mkz de de ayni, mkx de de.

    1. Arkası demedim. Arka far tasarımına dikkatli bakın. O ortadaki çizgiyi bölün biraz da ayırın. Talisman’ın arka farlarına benziyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu