Haberler

Çin pazarına özel Audi A4 L




Audi, sadece Çin için ürettiği, uzun dingil mesafeli A4 L’yi yeniledi.

4.81 metre uzunluğa ve 2.91 metrelik dingil mesafesine sahip yeni Audi A4 L, selefine oranla 4 cm daha uzun ve 110 kg daha hafif. Otomobilin tasarımı ise standart A4 ile tamamen aynı.

İç mekanı ise; “lüks” otomatik kliması, head-up display ve 12.3 inçlik yüksek çözünürlüklü ekranı ile Çin’li kullanıcıların lüks isteklerini karşılıyor. Bunların yanı sıra otomobilde LTE (4G) – Wi-Fi hotspot desteği ve 755 Watt’lık, 19 hoparlörlü Bang & Olufsen ses sistemi de sunulan seçenekler arasında.

190 ve 252 beygirlik olmak üzere iki farklı 2 litrelik TFSI motor seçenekleri ile satışa sunulan otomobil standart olarak 7 ileri çift kavramalı şanzıman ve opsiyonel olarak 4 tekerlekten çekiş sistemi ile geliyor.

Yeni Audi A4 L, Çin pazarında bu yaz satışa sunulacak.

 

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Garip ama Çinliler için arabada en önemli özellik arka diz mesafesiymiş. Değişik adamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu