Haberler

Fiat 500 türevlerine bir yenisi daha




Gün geçmiyor ki Fiat 500 ailesine yeni bir üye daha katılmasın veya yeni bir özel versiyonu duyurulmasın. Garage Italia Customs firmasının hazırladığı bu otomobilin motorunda veya yürüyen aksamında herhangi bir gıdıklama yapılmazken; dışında ve içinde beyaz, kırmızı ve Pepsi mavisi renklerle süslenmiş detaylar mevcut.

Otomobilin bel diye tabir edilen kısmına kadar Pepsi mavisi kullanılırken, sütunlarda ve tavanda beyaz renk üzerine graffiti desenler yapılmış. Jantlarda ve diğer bazı dikkat çekici noktalarda ise kırmızı kullanılmasıyla otomobil dışarıdan adeta bir kola kutusunu andırıyor.

İç mekanda ise aynı temayı devam ettiren firma, bunu mavi-beyaz koltukların üzerine köpük desenleriyle ve vites topuzunda kullandığı Pepsi logosuna benzer kaplama ile sağlamış. Koltuklardaki köpük desenini oluşturabilmek için firma özel bir deri kullanmış.

Milan Tasarım Haftası’ndan önce bir defaya mahsus Avrupa’da çeşitli etkinliklerde sergilenmesi planlanan otomobilin Amerika’da da ilgi görmesi düşünülüyor. Çünkü aynı firma daha önce de Star Wars: Güç Uyanıyor filminin gösterime girmesini kutlamak amacıyla geçtiğimiz yıl bir Fiat 500e hazırlamıştı ve otomobil bir hayli ilgi çekmişti.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu