Haberler

Ford GT tekrardan hayata nasıl döndü?




Ford’un performans zirvesi olup yeniden canlanan GT, oldukça cesur demeçler eşliğinde 450,000 dolara yakın bir fiyat etiketinin yanında kalbinde sadece biturbo V6 motor bulunduruyor. Karbon fiberin yaygın kullanımıyla oluşturulmuş süper otomobilin, hem yol aracı hem de yarış aracı olma yolundaki engeller üzerinde epey yol katetmiş gözüküyor.

Ford, GT için sipariş defterini araladığı andan itibaren bir hafta içinde 7000’den fazla geri bildirim aldı. Lakin bu cümlede bir sorun aramaya başladığımız noktada ise, Ford sadece 500 civarı kayıt alabiliyor ve her yıl 250’ye yakın ünite inşa edebiliyor. Siparişler arasından en çok opsiyonlanan renkler ise, Ford GT ile özdeşmiş Liquid Blue, onu takip eden mat siyah ve buz beyazı.

Klasikleşmiş olan GT’ye yakışır bir biçimde, GT’yi GT yapan teknik özelliklerini ve performans değerlerini öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=qd-HyazYbCU

https://www.youtube.com/watch?v=-fQYuBZ-2ug

 

Haktan Karatepe

Otomobiller, hayatımda ilgiyle uğraşırken büyük zevk aldığım şeylerin en başında geliyor. Sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum. Bu öğrenme sürecinde Otopark.com ile beraber yürüyorum. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu