FeaturedTestler

Garfield: Peugeot 208 1.2 PureTech Active




  • Motor1199 cc, 3 silindirli atmosferik benzinli
  • Güç: 82 hp @ 5750 d/d
  • Tork: 118 Nm @ 2750 d/d
  • Şanzıman: 5-ileri, tek kavramalı otomatik
  • 0-100 km/s: 14,8 sn
  • Son hız: 177 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 7 litre/100 km
  • 0-50-100 km/s ses ölçümü: 44-62-69 dB
  • Ağırlık: 980 kg
  • Bagaj hacmi: 285 litre
  • Fiyat: 58.820 TL

 

+ Sürüş keyfi

– Şanzıman

Foto galeri için tıklayın!

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

38 Yorum

    1. Aynen,girince aha dedim ister istemez.
      Şanzıman secdeye yatırmaya devam ediyor,görünen o.

      1. Düzenleyemediğim için yine yazıyorum,bu arabadan başka şanzımanı 1 yıldız alan var mı?

  1. İzlemeye yeni başladım. Buğra reis dış çekimler süper olmuş emeğine sağlık.

  2. Peugeot 207 sahibiyim. Daha önceki araç da yumuşaktı demişsiniz fakat baya baya sert. Güm güm yapmaktan konforsuzluktan ölüyor araba. 185/65/15 lastikler yani orjinal ölçüler. Yoksa benim arabada mı bir terslik var?

  3. Video genel olarak çok güzel olmuş. Yakınlaştırma ve uzaklaştırma olayları da çok güzel düşünülmüş fakat daha yavaş ve farklı bir şekilde yapılırsa daha iyi olur. Otopark gittikçe kendini geliştiriyor, bu yolda devam etmeniz ve kendinizi daha da geliştirmeniz temennisi ile ellerinize sağlık.

  4. Bilgilendirme,görsellik,samimiyet çok iyi ancak bir eksisi var tabi bana göre.Başlarda kadrana filan yakınlaştırma olmamış.Yine de çok kaliteli.Elinize Sağlık.

  5. Aynı araca sahibim. Vitese otomatik vites değiştiren düz vites gözüyle bakarsanız araç güzel arkadaşlar tavsiye ederim. Çünkü özünde bir düz vites. Konforu ve yalıtımı gayet iyi.

  6. Şu zoom işine girmeseniz daha güzeldi. Arka Sokaklar izliyor gibi hissettim kendimi. Bu arada birden fazla kişiyle çekilen testler kesinlikle çok daha keyifli. Yakında buna dönüleceğini düşünüyorum.

  7. Ben beğendim, güzel test. Otoparkbozmamış.com serisi devam ediyor. Jaguarla Mustang testinde eyvah dedim artık testler bu kadar olucak doyirmicak falan ama bu arabada bile yapılabiliyosa sürüş dinamikleri, artık yaparsınız diye düşünüyorum. Otoparka güvenimiz tam. Kolay gelsin sıradaki testlerde 🙂

  8. Sonu harikaydı ya 😀 Bu arada bunun GTI ının canını ne alırsın sen be And abi 😀

  9. Fiyatını görünce şok oldum.Bundan 4 yıl öncesine baktığınızda 30 bin tl civarlarında seyreden fiyatların geçen bu zaman zarfında 2 katına ulaşmış olması utanç verici bir durum.İnsanlar artık ortalama bir araç almaya kalktığında bi devremülk falan mı satmalı bilemedim.Ülke pazarının tüketiciye attığı kazıkların ardı arkası kesilmemesine rağmen bu rakamlarla bu arabalar hala showroom’larda kalabiliyorsa bu işte bi terslik var demektir.Onun dışında sağolsun and’ında açık açık bahsettiği üzere araba alınacak cinsten bir araba değil.Açık ve net.Testte emeği geçen herkesin eline sağlık…

  10. yakıt tüketimi de bence – olarak değerlendirilmeliydi. sonuç olarak performansı düşük bir motorda en azından tüketimin az olması lazım.

  11. sağ kapının camındaki kameranın yeri arka cama alınıp öndeki yolcu koltuğu yatırılırsa daha geniş ve güzel bir açıya sahip olmuş oluruz. gazlarken And abinin yüzünü değil kadranları ve yolu görmek isteriz. bir de performanslı sürüş kısmında performanslı sürüşün daha uzun olabileceği daha boş bir yol olsa daha iyi olur diye düşünüyorum

  12. testler iki kişi yapılabilmesi için iki kişi arasında çok iyi bir uyum olmalı. tek olarak da güzel ama bazen sıkıcı olabiliyor ama bu öyle değildi çünkü hafif mizah iyi gelmiş sondaki kısımda buna büyük katkıda bulunmuş. bir de panpalar videosu olmalı ve kadın gözü. panpaların 3 kişi birden içermesine çalışılmalı kadın gözü de olmalı Aslı ablanın müthiş tanımlamalarını, gazlamalarını özledik.

  13. Bizde manuel viteslisi var.
    + Tüketim
    + İç mekan genişliği
    – Yüksek gürültü
    – Düşük performans
    – Boya dökülmesi (Vernik atması)
    Bir daha Peugeot mu? Asla

  14. EAT6 Şanzımanı ile satılmaya başlandı. EAT6 performansı nasıl? Test edeniniz var mı acaba.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu