Haberler

İzmir Park kapılarını açıyor




2016 Türkiye Pist Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olan İzmir Park pistinde, adrenalin dolu bir hafta sonu yaşanacak. Sezonun ilk rekabeti olma özelliğini taşıyan yarışta, takımlar ve pilotlar sezonun ilk puanlarını hanesine yazdırmak için kıyasıya mücadele edecekler.

Ülkü Motorsport, Borusan Otomotiv Motorsport ve Gedik Ebam Racing Team takımlarının katılacağı sezon galası, 09 Nisan Cumartesi günü, saat 09:00’dan itibaren idari ve teknik kontrol ile başlayarak resmi antrenmanlar ve sıralama turları ile devam edecek.

10 Nisan Pazar günü 10:45’te Super Grup ve 11:45’te Maxi Grup ilk yarışları, 13:45’te Super Grup ve 14:45’te ise Maxi Grup ikinci yarışları ile sezonun ilk ayağı tamamlanmış olacak.

Her iki gün de drfit gösterileri ile renklenecek olan organizasyon ile ilgili detaylı bilgi, program ve dokümanlara www.izmirpark.net sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: TOSFED

 

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu