Haberler

Makyajlanan yeni Fiat Fiorino tanıtıldı




Fiat’ın Bursa TOFAŞ fabrikasında üretilen küçük ticari sınıf aracı Fiorino hafif bir makyaj operasyonu geçirdi.

Makyaj operasyonunun görünüm tarafında pek bir yeniliğe uğramayan ticari aracın ön yüzünde kullanıcıları yenilenmiş ön tampon, panjur ve far grubu karşılıyor. İç mekanında da direksiyon simidi yenilenen Fiat Fiorino’ya UConnect multimedya sistemi opsiyonel olarak eklenmiş ve jant seçenekleri güncellenmiş.

Mini ticari aracın kaputunun altında ise artık Euro 6 normlarını destekleyen 80 ve 95 beygirlik 1.3 litre Multijet II dizel motorlar bulunuyor. Start-stop sistemiyle buluşan yeni Fiorino, Multijet motorlar ile beraber 100 kilometrede 3.8 litrelik yakıt tüketimi verisiyle oldukça tasarruflu görünüyor. 2 dizel motor seçeneğine 77 beygir gücündeki 1.4 litrelik benzinli motorun eşlik edeceğini de belirtelim.

Fiat’ın satış tarihi olarak Nisan ayı ortasını belirttiği 2016 Fiat Fiorino’nun fiyatları ise henüz açıklanmadı.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu tampon eskidi yenisini takın. Lan insafsızlar insan farları bari değiştirir

  2. ekim ve kasım aylarında staja giderken sürekli test esnasından denk geliyordum 🙂 açıkcası hiçbişey değişmemiş aynı fiorino…

  3. ”Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.” der geçerim.. Şaka gibi! Bir direksiyon, bir tampon çıtası

  4. makyajın sadece ruj olduğunu düşünen kadınlara benzemiş bu 😀 sadece yeni ön ızgara var ee başka ? iç kısımda değişiklik var ama bu da yeterli değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu