Haberler

McLaren 570GT görüntülendi




Cenevre Fuarı’nda tanıtılan ve 2017’de satışa çıkacak olan yeni McLaren 570GT’nin prototipi, özel bir pist gününde görüntülendi.

570S’in izinden devam eden yeni 570GT’de yer alan panoramik cam tavan, geniş spoyler ve dikkatleri üzerine çeken Pirelli P Zero lastikler ile araca sportifliğin yanında lüks bir hava da katılmış.

İçeriye geçildiğinde ise 570S’le oldukça benzeşen öğelerin dışında, deri döşemeler ve 8 yöne ayarlanabilir elektrikli koltuklar oldukça dikkat çekiyor. Çift bölgeli klima ve 8 hoparlörlü müzik sistemi otomobilin içinde bulunan 7 inçlik ekran vasıtasıyla kontrol edilebiliyor.

570 beygirlik, 3.8 litrelik çift turbolu V8 motora sahip olan yeni McLaren 570GT, 0’dan 100 km/s hıza sadece 3.4 saniyede ulaşıyor ve maksimum 330 km/s hıza çıkabiliyor.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu