Haberler

Mercedes-Benz Türk’ten Nisan ayına özel fırsatlar




Mercedes-Benz Türk, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı Nisan ayına özel kampanyalarla avantajlı faiz ve ödeme seçenekleri sunuyor.

Mercedes-Benz otomobil kampanyaları

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Nisan ayında özel sunduğu kampanya kapsamında E-Serisi otomobil modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda %0,49’dan başlayan avantajlı faiz oranı ile 4.926 TL’den başlayan aylık ödeme ve 36 aya varan vadelerdeki kredi seçeneği sunuyor. A-,B-Serisi ile CLA otomobil modellerinde % 0,89’dan başlayan, C-Serisi ve GLA modellerinde ise %1,09’dan başlayan avantajlı faiz oranlarından yararlanmak mümkün.

Otomobil lastik kampanyası

Kampanya kapsamında Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde sunulan Bridgestone, Continental, Goodyear, Hankook, Michelin, Pirelli ve Yokohama markalı otomobil yaz lastiklerini tercih eden müşterilere % 20 fiyat avantajı sunuluyor.

Mercedes-Benz C-Serisi “Elmas Izgara” kampanyası

Nisan ayı boyunca Mercedes-Benz C-Serisi otomobil müşterilerine özel sunulan orijinal elmas ızgaraya Mercedes-Benz yetkili servislerinde sahip olmak mümkün.

Mercedes-Benz E-Serisi bakım kampanyası

Mercedes-Benz Türk’ün Nisan ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında 2002-2009 yılları arasında üretilen Mercedes-Benz E-Serisi otomobil müşterileri, orijinal yedek parçalara avantajlı fiyatlarla sahip oluyorlar. Mercedes-Benz yetkili servislerinde geçerli kampanya doğrultusunda far 927 TL, ön cam 791 TL, stop lambası 539 TL, radyatör 2.297 TL, ön fren balatası 200 TL, ön fren diski 177 TL, amortisör 600 TL, arka fren balatası 155 TL, hava filtresi 55 TL, V kayışı 106 TL, piston 364 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Mercedes-Benz otomobillere periyodik muayene öncesi ücretsiz ön kontrol

Mercedes-Benz Türk, periyodik bakım zamanı gelen veya periyodik muayene tarihine en fazla 3 ay kalan Mercedes-Benz otomobil müşterilerine araç muayenesinden önce Mercedes-Benz yetkili servislerinde ücretsiz ön kontrol fırsatı sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, araçlarının trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3. yılında ve takip eden her 2 yılda bir zorunlu olan periyodik muayeneden hızlı, eksiksiz ve tam şekilde geçmeyi neredeyse garanti altına alıyor.

Mercedes-Benz hafif ticari araçlarda sabit faiz oranı
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Yeni Sprinter için sunduğu kampanya kapsamında, kurumsal müşteriler % 0,90 sabit faiz oranı ile 780 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Nisan ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor.

Sınırlı sayıdaki 2015 model Sprinter araçlardan satın almak isteyen kurumsal müşteriler ise %0,70 sabit faiz ve 496 TL’den başlayan aylık ödemelerden faydalanabiliyorlar.

Yeni Vito için Nisan ayında sunulan kampanya kapsamında %1,20 sabit faiz oranı fırsatıyla kurumsal müşteriler aylık 837 TL’den, bireysel müşteriler ise aylık 870 TL başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar. Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile Yeni Vito, cazip kredi olanakları ile müşterilerini bekliyor.

2. El Hafif Ticari Araç kampanyaları

Mercedes-Benz Türk’ün 2. El hafif ticari araç markası Used1 altında Nisan ayında “Fırsat Araçları” kapsamında alınmış 2. El araçlar için sunduğu kampanya kapsamında % 0,90 sabit faiz oranıyla kurumsal müşteriler ayda 780 TL’den, bireysel müşteriler ise 804 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabilirler.

Hafif ticari araçlarda “Ayın Ürünleri” fırsatı

Mercedes-Benz yetkili servislerinde hafif ticari araçlar için sunulan “Ayın Ürünleri” kampanyası kapsamında orijinal yedek parçalara avantajlı fiyatlarla sahip olmak mümkün. Kampanya doğrultusunda Nisan ayına özel Vito, Sprinter ön ve tavan klima filtreleri ile Viano ön klima filtrelerinde %15, Vito rot başı ve Sprinter rot kolunda %15, Sprinter ön amortisör ünitesi ve Sprinter rot başında %10 fiyat avantajlarından yararlanılabiliyor.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu