Haberler

Özel uçak mı? Özel dizayn Cadillac mı?




Cadillac bizim için prestijli ve ulaşılması zor markaların başında geliyor. Hele de sözü geçen Escalade modeliyse ulaşılması zor hayallerden bahsettiğimizi söyleyebiliriz. Ancak bu durum 700 milyon dolar serveti olan Dr. Dre için geçerli değil. Hatta Cadillac’ın bile bu kadar özelleştirerek satmadığı yeni Escalade’nin fiyatı 200.000 doların üzerine çıkmış durumda. Escalade ESV’nin fiyatının 79.500 dolardan başladığını belirtmekte fayda var.

Dr. Dre lüks SUV’unu aldığı gibi Becker Automotive Design (Becker Otomotiv Dizayn) firmasına götürerek özel bir tasarım istemiş. Daha önce özel yapım Sprinter minibüslerle uğraşan bu firma için değişik bir konsept çalışması olmuş ancak çıkan sonuç muazzam gözüküyor. Aslına bakıldığında aracın içine yapılacaklar banka hesabınızla doğru orantılı olarak değişiyor. Dr. Dre uzun süre aracın yapımını beklemiş ve tüm tasarım sürecine dahil olmuş. Sonuca bakıldığında karayolunun gittiği her yere bu araçla konforlu bir biçimde gitmek varken milyon dolarlık özel uçağı kim ne yapsın?

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Arkası 2 kişilik gibi çok çocuklu aileye gitmez. Ayrıca hoparlörlerin olduğu yer sert plastik gibi malzemeden mi kaçtılar acaba?

  2. Kaç kişi araziye girmek için Cadillac Escalade alır ki? Kullanıcı kitlesi, amacı belli. Bizim burada BMW X5’e ne için biniliyorsa orada da aynı şekilde biniliyor. Bir de Cadillac Escalade’nin çok renkli bir kullanıcı kitlesi var ki, evlere şenlik! Bir gün param olursa alacağım bunlardan bir tane

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu