Haberler

Porsche Office Chair RS




Eğer Porsche’nizde geçirdiğiniz zaman size yeterli gelmiyorsa ya da bir Porsche hayranlığınız olsa da ona sahip olacak kadar paranız yoksa, Porsche’de oturuyormuş hissini evinizde ya da iş yerinizde yaşamanız Porsche’nin ürettiği ofis sandalyeleri ile artık mümkün.

‘Office Chair RS’ olarak adlandırılan bu sandalye, temelde Porsche’nin herhangi bir 911 Carrera GTS ve GT3 araçlarda kullandığı spor koltuklardan farksız diyebiliriz. Aynı deri, Alcantara kumaşı ve şık kırmızı dikişlerle kaplı.

Eğer bunlar sizin için yeterli değilse, ek olarak elektrikli ayarlanabilir sırt desteği ve yükseklik ayarı da mevcut fakat bu özelliklerden devamlı şekilde yararlanmak için gücü sağlayan pilleri şarj etmiş olmalısınız. Ve olmazsa olmazlardan biri; kafalıklarda bulunan Porsche amblemi kabartması.

Porsche’nin Almanya’da üretilen 35 kilogramlık bu sandalye için biçtiği değer ise biraz yüksek; $ 6.750. Dolar kurunun ülkemizdeki durumu düşünüldüğünde bu sandalyeyi kaç kişinin alabileceği soru işareti. Bu sandalyenin ‘RS’ olmayan modeline $ 5.690, Porsche 911 Turbo jantı şeklindeki saate de $ 2.299 ödeyerek sahip olabilirsiniz. Online mağazada fren diski şeklindeki kitaplıktan tutun araba şeklindeki ataşa kadar gerçekten ilginç (ilginç olduğu kadar da pahalı) ürünler mevcut, merak edenler ve incelemek isteyenler için Porsche online aksesuar mağazası erişim linki.

 

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu