Haberler

Porsche’den yeni 911 için ‘hologram’lı reklam




Porsche Cramer-Krasselt reklam ajansı ile bir araya gelerek tablet ve prizma kullanarak izleyebileceğimiz hologram baskı reklamını yarattılar. Peki nasıl mı izleniyor? Bir tablet ve Fast Company’nin Nisan sayısı ile birlikte gelen prizma yeterli. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey tablet ile thenew911.com/hologram adresine girmek ve prizmayı tabletin ekranına uygun bir şekilde yerleştirmek.

Cramer-Krasselt Baş Tasarımcısı Marshall Ross’a göre bu reklamın amacı okuyucuların ilgisini ve merakını uyandırmak. Tabi bu reklamı yapmak o kadar kolay bir iş değildi. Videonun kaliteli izlenebilmesi için prizmalar üzerinde yoğun bir çalışma gerçekleştirildi.

Adweek toplam da 150 bin adet prizmanın üretildiğini söyledi. Üretilen prizmalardan 50 bin tanesi asetattan üretildi ve abonelere dergi ile gönderildi. Diğer 100 bin adet ise camdan üretildi ve direkt posta yolu ile dağıtımı gerçekleştirilecek.

Bu reklamın yeni Porsche modelinin satışlarını artırması düşük bir olasılık fakat otomobilin dış tasarımını göstermek için uygun bir yöntem. Reklamın sonunda da söylendiği gibi “911’i yenebilecek kapasitedeki tek otomobil gene 911’dir.”.

https://www.youtube.com/watch?v=7lR3x6i6nSg

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu