Haberler

Skoda’dan yeni bir başarı!




Skoda Superb Combi, Red Dot Tasarım Ödülü’nü aldı.

Skoda’nın sıra dışı tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken Superb Combi modeli, uluslararası uzman jürinin yer aldığı Red Dot Ödülü’nde Ürün Tasarımı kategorisinde ödülün sahibi oldu. Estetiği fonksiyonellikle kusursuz bir biçimde kombine eden Superb Combi, dünyanın en prestijli ve en ünlü ödüllerinden birini kazandı.

Markanın gelmiş geçmiş en iyi modeli olarak gösterilen Superb, Combi versiyonuyla bir station wagon aracın ne kadar sıra dışı ve çekici olabileceğini de kanıtlamış oldu. Superb Combi’nin modern ve çekici tasarımının altında, çok geniş, teknolojik ve güvenli bir kabin yer alıyor.

Dinamik tasarımıyla jürinin dikkatini çeken Superb Combi, ayrıca sahip olduğu 660 litrelik bagaj hacmiyle de fonksiyonelliğinden ödün vermiyor. Koltuklar katlandığındaysa 1950 litreye çıkıyor.

Bu yıl 61. kez düzenlenen ödül, yüksek kaliteye sahip ürün tasarımlarını ön plana çıkarmakla ünlü. Bu yıl ilk kez bağımsız tasarımcılar, tasarım profesörleri ve uzman gazetecilerden oluşan şimdiye kadar ki en geniş 41 kişilik jüri değerlendirme yapıldı ve Superb Combi ödüllendirildi. Dokuz kez Red Dot Ödülü alan Skoda, bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Furkan Turan

20 yaşında genç bir otomobil tutkunuyum. Beni yolda bırakmayan her otomobile saygı duyarım. Ama sevmem için çok daha fazlası gerekir.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Bu ödüllerin alayı yalan dolan. Parayı veren, pardon o kuruma bağış yapan ödülü kapar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu