Haberler

Yeni Audi RS4 Avant kamuflajıyla göründü




Audi A4 Avant’ın yüksek performanslı ağabeyi RS4 Avant’ın yeni hâli, kamuflajlı bir şekilde test edilirken fotoğraflandı.

Kamuflaj sebebiyle çok net anlaşılmasa da RS4 Avant; daha geniş ön ızgara, bagaj kapağının üst tarafıyla birleşik ve daha belirgin spoiler, daha geniş çift egzoz ve geliştirilmiş fren sistemiyle birlikte geleceği, söylenenler ve şimdilik görülebilenler arasında. Ayrıca iç mekanda taşıma kapasitesinin artacağı ve özel dokunuşların olduğu RS4 imzalı yeni spor koltukların olacağı da gelen diğer bilgilerden.

Motor seçenekleri hakkında net bir şey bilinmese de, 9 ileri DSG şanzımanla beraber sunulacak olan 3 litre hacimli, 6 silindirli bir ünitenin yer alacağı söyleniliyor. Beygir konusunda ise iki iddia mevcut. Bir kısım 420-450 HP arası rakamlardan bahsederken diğer bir kısım Yeni Audi RS4 Avant’ın 480-500 HP arası güç üreteceğini iddia ediyor.

Özellikle rakibi Mercedes, AMG modellerini bir saat mekanizması misali piyasaya sunarken, Audi o kadar da aceleci davranmamakta. İlk etapta Yeni Audi RS4 Avant’ı, 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gösterime sunmak isteyen Audi, RS4 Avant’ın üretimini ise 2018’de başlatmayı planlıyor.

 

onurhankocaman

Soğuk bir Şubat gününde, huysuzlandığı zaman ya bir otomobil içerisinde bulununca ya da müzik dinletilince keyiflenen bir bebek olarak dünyaya geldi. Hâlâ müzik ve otomobiller hayatında başı çekiyor. Üniversitede Uluslararası Ticaret eğitimi görürken bir yandan büyük bir aşkla müzik icra ediyor, bir yandan da otomobil kullanıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu