Haberler

Yeni Opel Astra’yı test eden bir kişi anahtarını da kazanacak




Opel, 2016 Avrupa’da “Yılın Otomobili” seçilen yeni Astra için 8-30 Nisan tarihleri arasında Opel Showroom’larında gerçekleştirilecek test sürüşü etkinliği başlattı. Etkinlik kapsamında test sürüşüne katılan bir kişi çekilişle yeni Astra kazanma fırsatı yakalayacak. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik konu ile ilgili olarak; “Yeni Opel Astra’mızı denemek için herkesi Showroom’larımıza davet ediyorum. Yapılacak test sürüşü sonucunda yeni Astra’sına kavuşacak şanslı Opel müşterisini de şimdiden tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı.

Bilindiği üzere Opel Astra, Avrupa’da “Yılın Otomobili” ödülünün yanı sıra 12 Avrupa ülkesinde de “Yılın Otomobili” ve 9 Avrupa ülkesinde “Altın Direksiyon” ödülüne layık görülmüştü. Avrupa’da beş kapılı ve Sports Tourer modelleri 150 binin üzerinde siparişe ulaşan yeni Astra, 2016’nın ilk çeyreğine de güçlü bir giriş yaptı ve bir önceki modeline göre %40 oranla daha yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Yeni Opel Astra ülkemizde 84 bin 800 TL’den başlayan dizel otomatik motor ve 66 bin 500 TL’den başlayan benzinli motor seçeneği ile halen yeni sahiplerini bekliyor.

Emre Girit

2000'li yılların başlarında, henüz çocukken E46 M3 ile başlayan otomobillere olan merakım, zamanla bir tutkuya dönüştü. Halen karakter sahibi otomobilleri yaşamayı ve yaşatmayı, otomobil kullanırken limitleri zorlamayı büyük bir keyifle devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu