FeaturedVideolarVLOG

VLOG | Mercedes E-Serisi Lansmanı




Sinan Koç ve Ömer Öziskender, yeni Mercedes E-Serisinin lansmanındaydı.

İlgili Makaleler

30 Yorum

  1. Gerçek kullanıcılardan geri dönüş almanız çok iyi olmuş, ellerinize sağlık çok güzel bir video 🙂

    1. Ayrıca markanın size kaldırttığı E180 videosunun aslında E180’i sevdirdiğini anlamayan markalara buradan selam olsun

  2. Yeni E ile bir kaç hafta önce tanışmış biri olarak söyleyebilirim ki, kesinlikle çok iyi olmuş.

  3. Harika bir video olmuş ama E serisi, eskiden tank gibi görünüyordu. Sanki bunda sınıf düşmüş gibime geldi. Heleki o karakteristik yuvarlak ekran gitmiş ya en çok ona üzüldüm. Daltonlar olarak sıralanmışlar: c, e, s serileri. Şu anki 2013 kasası mükemmel duruyor.

    1. Koskoca Mercedes tasarım yapmaktan aciz e ile c nin aynı olması ne demek? Heralde 5 serisi de 7 ile aynı olacak. Nerde o eski tasarımlar.

      1. Aslında 1990’lı yıllara bakacak olursak, Mercedes’lerin yine c, e ve s serileri aynı tasarımlı olduğunu görüyoruz. Aynı kare formlu farlar, sadece arka far tasarımı farklı. İçi yine fotokopiyle büyütülmüş gibi. Daha sonra bütün modeller kendine özgü tasarımlarına geçti. Çok da güzel oldu, her sınıfın ayrı bir tadı olmuştu. Bunu yeniden yok ediyorlar. Umarım kısa zamanda düzelir bu durum. Çoğu üretici yaratıcılıktan uzak durmaya başladı.

        1. Aynen eski modellerde de vardı, Volvo, Bmw gibi markalar benzer araçlar üretiliyordu ama şuan araçlar bildiğin aynı

          1. Özellikle Mercedes’in suvları. Hepsinin grand coupe’si çıktı ve farlar ve iç mekan hariç, bmw ile çok benzeşiyorlar. Tasarımcılarını değiştirseler çok iyi olur. Yeni e serisinin içine bindim dün ve torpido kapağı sallanıyordu! Üstelik içindeki kadifemsi sünger her yerine de kaplanmamıştı! Eski e serisinde o torpidonun her yeri kadifemsi sünger ile kaplı. Kapı tutamaçları yeni e serisinde o kadar ucuz intiba bıraktı ki bende. Böyle bastırıyorsunuz ve 1-2 mm sonra sert yere dokunuyorsunuz. Eski e serisinde bastırıyorsunuz bastırıyorsunuz o sert yere bir türlü ulaşamıyorsunuz. Kalite yerlerde şu anki modellerde.

  4. Baz donanimda on kadran ve orta ekran cok kotu gorunuyor. Yakindan inceleyen biri olarak soyluyorum bunu. Dis tasarimi zaten benim gozumde rezalet su anda. S90 ve yeni 5 Serisini beklemek lazim diye dusunuyorum.

  5. her gün her saat her dk her saniye bekliyoruz… en ince ayrıntısına kadar.. samimiyetle böyle çok güzel şekilde ellerinize yüreğinize kameranıza sağlık 🙂

  6. Bu arabanin test surusu etkinligine katilma firsati buldum ve aracla ilgili Sunlari diyebilirim araci s serisi ile karsilastirma firsati da buldum bu sirada orta konsolun yanindaki hani bacagimizin temas ettigi hali var ya,iste o s serisinde sanki kirpilmis hali e serisinde yumusacik tuylu sanki kurk gibiydi,sirf bu degil bir cok noktada malzemeler e’de s serisinden daha iyi.Ancaaak konfora bakarsak;evet oldukca konforlu ama beklentimin altindaydi(amcamin w211 kasa e240 var onun konforu daha iyi sanki) e 220d idi bu arada arac ve yol duzgun olmasina ragmen tumsekleri beklentimden daha fazla hissettirdi.(belkide run-flat lastiklerden kaynaklaniyordur keske iptal edilebilseler).ayrica arka siradaki havalandirmalar nerdeyse hic uflemiyor cok guzsuzler.Bence avantgarde donaniminin alcaltilmis konforlu sportif suspansiyonu daha iyi olabilirdi.Ve son olarak keske standart klasik hiz gostergeleriyle opsiyonel olan ekranlardan sadece multimedya ekrani beraber alinabilse zira klasik ibreler muhtesem otesi gozukuyor.Bunlar disinda araba harikalar diyarindan cikmis gibi.

  7. Benim dikkatimi çeken izolasyon. O kadar gürültünün içinde kapılar kapanınca ses ciddi derecede azaldı. Belki videodandır ama baya bir azalma var.

  8. Bu vlog ben de çocukken her gece rüyam da bindiğim ama bir türlü alınamayan pinokyo marka bisiklet etkisi yarattı.

  9. @sinan , lansmanda belki yeri değildi ama başka bir gün imkanınız olursa şu soruyu sormanızı rica ediyorum: “2.0 benzinli ile 2.0 dizel fiyatları arasındaki fark Almanya’da 1.500 Euro, Türkiye’de neden 65.000 TL?” (Aynı ÖTV ve KDV diliminde olmalarına rağmen).

    MB Türkiye şunu mu demek istiyor: “Bizim millet dizel hastası, daya fiyatı gitsin, nasılsa alırlar.” Ya da şunu mu: “Benzinli satmak istiyoruz, dizel almayın kardeşim.”

    Aynı vergi diliminde bu fiyat politikası müşterilere hakaret değil mi? Yoksa ben mi bir şeyi gözden kaçırıyorum?

  10. -Otopark.com olarak test arabası almaya geldik.
    +Hoşgeldiniz ayağınıza sağlık buyrun seçin.
    🙂

  11. Yanılıyorsam söyleyin lütfen. Yurtdışındaki yeni E modellerinde A sütunundada bir hoparlör var ve bu hoparlör hareketli. Ama Türkiye’ye gelen modelde göremedim aynı hoparlörü

    1. Bu araçlardaki burmaster. Dönerek açılanlar burmaster 3D. 1500 watt S serisinde. Bu araçta kaç watt bilemiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu