Haberler

2. yarış bugün!




İlk yarışı Sinan Koç’un kazandığı Intercity Clio Cup’ın ikinci ayağı bugün koşuluyor ve tüm takipçilerimizi destek için bugün yine Intercity İstanbul Park’a bekliyoruz. Programın detayları aşağıdaki gibidir. Pistte görüşmek üzere!

kupa_program

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. Keşke, geçen yarışın birincisi, sonraki yarışta sondan başlası. yarışlarda 1 saat sürse. daha zevkli olurdu. Ben yarın düğünde olacağım. Katılmak isterdim. Maalesef katılıp heyecanınıza ortak olsaydım. Zaferle dönmeniz dileğiyle.

  2. Sinan Reis umarım sıralamada sonuncu olur biz de heyecanlı bir yarış izleriz. Abi ilk sırada başla hiçbir aksiyon yok 120-130 berbat clio dizel ile sıkıcı bir yarış. Önceki videoyu 5 dakika zor izledim.
    Bu yarışın amacı ne? Eşit şartlarda kıyasıya mücadeler. Araçlar eşit ama pilotaj eşit değilki. Sinan iyi zaman yapıyor pistte de iyi kopup gidiyor. Dediğim gibi sondan başlasın yarışa video izlenme rekoru kırar.

  3. Ya Sinan abi çok özür diliyorum final zamanına denk geldi sana söz finaller bitince destek olmaya gelicem. Bu arada tebrik ediyorum abim yine 1. olmuşsun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu