Haberler

2017 Land Rover Discovery, ‘Ring’de yakalandı




2017 Land Rover Discovery, Nurburgring’de test edilirken kameralara yakalandı.

Yeniden tasarlanan modelde köşeli tasarımdan kaçınılmış. Discovery, önceki nesillere göre daha yuvarlak ve dolgun hatlarla karşımıza çıkarak daha sportif bir hal almış ve Discovery Sport modelini de hayal etmemize yardımcı olmuş. Prototip çok iyi şekilde kamufle edilmiş olsa da, ince farlar ile çevrili yenilenmiş bir ızgara ile daha sportif bir ön şerit görüyoruz. Arka tarafa doğru ilerlerken göze çarpan detaylardan bahsedecek olursak tavandaki çıtalar, bagaj kapağına entegre spoiler ve led arka stopları sayabiliriz.

Land Rover, yaklaşan modelini sır gibi saklamaya devam ediyor ancak otoriteler tarafından bu modelin alüminyum platform üzerine inşa edileceği söyleniyor. Bu söylenti de daha hafif bir otomobil, daha iyi performans ve daha az yakıt tüketimini beraberinde getiriyor.

Motor seçeneklerine gelecek olursak, bir dizi dizel ve benzinli motor seçeneğinin müşterilere sunulacağı tahmin ediliyor. Resmi bir açıklama yok ancak süperşarjlı 3.0 litre V6 ve iyileştirilmiş 3.0 litre SDV6 olmak üzere iki adet dizel, diğer yandan da dört silindirli, 2.0 litrelik plug-in hybrid bir benzinli motor sunulması beklentiler arasında.

2017 Land Rover Discovery’nin, Paris Motor Show’da görücüye çıkması, yıl sonunda da satışa hazır hale gelmesi bekleniyor.

 

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu