Haberler

3 Serisi’nin evrimi




Eğer mümkün olan her şeyi ile BMW’yi yıllardır en iyi temsil eden bir otomobil seçmek zorunda olsaydık, bu seçim büyük ihtimalle 3 serisi olacaktı. Hatta kesinlikle…

Gelgelelim, her zaman geçmişe yolculuk için yeterli vakit oluşturamayabiliriz. İşte bu yüzden, 3’ün masalını 90 saniyeye sıkıştırılmış bu filmi sizlere sunuyoruz.

Yaklaşık bir 10 yıldır kendini yeniden icat etme sürecine giren BMW, çağdaş pazar talepleri ile “üstün sürüş makineleri” dengesini altın oran gibi koruyarak, zaman içinde diğer otomobil üreticilerine örnek oldu.

Bununla birlikte, tüm bu sıfatlar sonucu ortaya çıkan bir BMW modeli var. Yıllardır aynı hissi koruyup, sürücüsüne yıllardır zevk verebilen bir ruh; 3 Serisi’nin ruhu. O ruhun nereden doğup nereye geldiğini görmeye kalırsak, ‘play’ butonu aşağıda.

Not: Aynalar yaşlanmış gösterse bile, yaşanmadan geçen yıllar utansın. 😉

Haktan Karatepe

Otomobiller, hayatımda ilgiyle uğraşırken büyük zevk aldığım şeylerin en başında geliyor. Sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum. Bu öğrenme sürecinde Otopark.com ile beraber yürüyorum. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu