Haberler

Bir Sonraki Nissan GT-R yeşil ”godzilla” olacak!




Yeni R36’nın altyapısını oluşturan 2017 GT-R facelift birkaç ay önce New York Auto Show’da tanıtılmıştı. Automotive News’e konuşan Nakamura’ya göre, R36’nın tamamıyla değişen tasarımı, otomobilin aerodinamiğine ve stiline katkı sağlayacak. Ayrıca Nakamura, bu yeni tasarımla beraber otomobilin yüksekliği ve genişliği değiştirilerek performansa katkı sağlandığını da sözlerine ekledi.

Ana hedeflerden birinin, biturbo 3.8 litrelik V6 motorun yakıt tüketimini iyileştirmek ve mevcut emisyon değerlerini düşürmek olduğunu söyleyen Nakamura, “günümüzde elektrikli motorlar herhangi bir araç için artık neredeyse kaçınılmaz” diye de sözlerine ekledi. Bir sonraki GT-R’ın elektrik destekli bir motorla piyasaya çıkması pek de şaşırmayacak gibi.

Nakamura yeni jenarasyon GT-R’ın tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceğini söylemese de yenilenen R35 gösteriyor ki yeni hibrit GT-R’ı 2017’nin bitimine kadar yollarda göremeyeceğiz.

 

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Araba değil seks objesi resmen. Kardeşi veyron tokatlıyordu bu da chiron tokatlar artık. Skyline <3

  2. Bugatti, porsche,corvette,ferrari bu aracın yanında gerçekten çok sönük duruyor. Ofisim kadıköy çiftehavuzlarda. Bütün spor araçların bulunduğu galeriler burada. Bir çok spor araçları yakından görme şansım oldu burada fakat şu GTR gibi duran spor araba görmedim. Makyajlanmış çok daha güzel olmuş. Özellikle direksiyona aşık oldum

  3. Kendisinden 2 kat pahali ‘supersport’lara kafa tutuyor olusu acayip birsey. V10-v12’lere karsi v6’siyla cok cok iyi is yapiyor,japon’lar bu isi biliyor 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu