Haberler

BMW M4 sürücüsü Moskova polisini drift yaparak geçti!




Söylemeye gerek yok ama güvenlik nedenleriyle drift performans gösterileri pistte yapılmalıdır diyerek habere başlamak istiyorum. Rusya’dan BMW M4’lü bir genç, araç üstündeki hakimiyetini kanıtlamak için Moskova sokaklarında biraz lastik yakıyor.

Videonun açıklamasında gösterinin polis izni ile gerçekleştirildiği yazıyor olsa da bazı bölümlerde boş sokaklarda drift yaparken bazı bölümlerde ise şehir trafiğinin olduğu yerlerde gösterisini yapmakta. Üstelik videonun bir bölümünde polis memuru BMW M4 sürücüsünü durdurmak istiyor fakat şöför gelen uyarıyı umursamıyor bile. Tabi bu hareketlerden sonra video açıklamasına biraz şüpheci bakmamak elde bile değil.

Yıllar boyunca, kendini drift konusunda ispatlamak için internete video yükleyen sürücüler gördük. Ve bu Rus gencin göründüğü kadarıyla hakkını vermek gerek. Yeniden söylemek gerekmiyor ama bu gibi hareketleri kesinlikle halka açık yollarda yapmayı onaylamıyoruz. Her ne kadar tezat bir davranış olsa da kendisinin de dediği gibi; “Kendiniz tekrar etmeye çalışmayın, tehlikeli olabilir.”. Tavsiyen için çok teşekkürler, suçlu.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. 1.00 ıncı dakikada kaputu gaz ile siliyor herhalde 😛

    Bir de böylesi bir araçla “insan” gibi gitmek için çelik gibi iradeye sahip olmak gerekli bence. Altınızda böyle bir makina olsa, kaçınız yanlamadan durabilirdiniz? Ya da asıl soru, kaç dakikanızı yanlamadan geçirebilirdiniz?

    Herhalde ben 2 yaşına yaklaşan kızım arabada iken bile ufak ufak yanlardım. Zira aracın hızlanmasından aşırı keyif alıyor (hızdan değil yanlış anlaşılmasın, zaten pist hariç hızlı gitmekten korkuyorum başıma gelen bir olay yüzünden).

  2. WARNING
    THIS VIDEO WAS STAGED.

    video altında kabak gibi herşeyin düzmece olduğunu açık ve net sekilde yazıyor zaten…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu