Haberler

BMW X3 M yine yakalandı




İlk görüntülendiğinden bu yana ağır kamuflajından sıyrılamayan X3 M, Porsche Macan Turbo ve Mercedes-AMG GLC 63’e dişli bir rakip olmak için gün sayıyor.

Arkasındaki yüksek performanslı fren sistemini gizlemek için seçilmiş dikkat dağıtan jantlarıyla Münih sokaklarında dolaşırken kameralara yakalanan X3 M; arka spoilerını, dört çıkışlı spor egzoz sistemini ve yeni tasarımlı marşpiyellerini dikkatli gözlerden saklayamıyor.

Motor seçeneğiyle alakalı pek çok dedikodunun kulislerde konuşulduğu otomobilin X4 M40i’de kullanılan 3.0 lt’lik TwinPower Turbo motorla gelmesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Halihazırda 360 BG güç ve 465 Nm tork değeri sunan bu motorun güçlendirilmiş bir versiyonuna sahip olacağı belirtilen X3 M için son rötuşlarını yapan BMW, 4.7 sn’den daha kısa bir sürede 0’dan 100 km/sa’lik hıza çıkacak SUV’sini önümüzdeki aylarda tanıtmayı planlıyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu