Haberler

BMW’de işler kötü !




BMW AG’nin, 2016 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre geriledi.

Bavyeralı otomobil üreticisi BMW’nin ilk çeyrekteki karı 2.46 milyar euroya geriledi. Bu rakam geçtiğimiz yılın aynı döneminde 2.52 milyar euro seviyesindeydi.

BEKLENTİ NEYDİ?

Bloomberg’in derlediği ankete katılan 8 analistin ortalama beklentisi BMW’nin 2.52 milyar euro kar edeceği yönündeydi. BMW’nin otomobil üretiminden kaynaklanan karı gelirlerinin yüzde 9.4’ü seviyesinde gerçekleşirken, geçen yılın aynı döneminde bu oran yüzde 9.5 seviyesindeydi.

2016_bmw_7-series_13

BMW’DEN AÇIKLAMA

BMW CEO’su Harald Krueger yaptığı açıklamada, “Bizim için belirleyici olan faktör kısa vadeli kar rakamları değil, sürdürülebilir ve karlı büyümedir. Önümüzdeki dönemde bireysel ulaşımın şekillenmesinde küresel anlamda belirleyici rol oynamak istiyoruz.” dedi.

Mehmet Önge

Gençliğinin baharında, Pamukkale Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünde okumaya çalışan bir kardeşinizim ben de. Çok değil yaklaşık 10 sene önce babamın aldığı 2000 Megane'la başladı araba tutkum. 2 yıl önce Youtube'da şans eseri And abinin videosuyla ailenin sanal üyesi oldum. Ailesinin gerçek üyesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Malzemeden kıstıkları sürece böyle devam eder. Güzelim bmw’yi hiç iyi yönetmiyorlar.

  2. İşler nasıl kötü anlamadım ben? Adamların karında azalma olmuş sadece. Hiçbir firmanın sürekli artan kar oranı olmaz ki zaten. Malzemeden kısmayla da alakası yok olayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu