Testler

Dede Korkut: Nissan Navara 4×4 Platinum




  • Motor: 2298 cc, 4 silindirli turbo dizel
  • Güç: 190 hp @ 3750 d/d
  • Tork: 450 Nm @ 1500-2500 d/d
  • Şanzıman: 6-ileri, tork konvertörlü otomatik
  • 0-100 km/s: 10,8 sn
  • Son hız: 180 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 9 litre/100 km
  • Ağırlık: 1993 kg
  • Fiyat: 115.900 TL

Rafinelik
Donanım
Süspansiyonlar
Arazi becerisi
Rüzgar yalıtımı
Arka yaşam alanı
Farlar

– Motor sesi
– Direksiyon derinlik ayarı

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

32 Yorum

  1. O kadar güzel test çekiyorsunuz ki şuanda saat gece 04:10 ve akşam ki malzeme finalim için hazırlanıyordum, kendimi testi izlerken buldum 😀 finalden kalırsam sizi bulurum

  2. Test çok güzel, ekip çok güzel, araba güzel.
    Ancak ben 7 ileri tork konvertörlü sanıyordum. Bir çok ülkeye 7 ileriyle giderken bize 6 ileriyle gelmesi kötü olmuş. O şanzıman daha iyidir buna göre.

  3. And özel ders verdiği için testlere katılamıyor anladığım kadarı ile. Ama test on numara beş yıldız.

  4. Önceki pikap testlerinde olduğu gibi hafif araziye girmenizi sağa sola tırmanıp 4 çekerin limitlerini de gösterseydiniz çok daha güzel olurdu.

  5. Bu ikili tuttu. Nissan çıtayı baya yukarı koymuş anlaşılan. Keşke test daha uzun olsaydı.

  6. test gerçekten güzeldi elinize sağlık. Benim Doğan abiden bir ricam olacak mümkünse.
    Geçenlerde bir lansmana kendi motoruyla gelmişti. Çok hoşuma gitmişti ve gerçekten çok merak etmiştim. Mümkünse eğer o motor hakkında ufak bir video çekebilir mi?
    şimdiden teşekkürler 😀

  7. Ne denir ki. süper ekip güzel işler ve yine güzel bir test. Yalnız camlar efsaneymiş benim bir zamanlar 92 doğan L nin camlar da aynı navara gibi kapanıyodu onu hatırlattınız. 🙂 elinize sağlık çok güzel test olmuş.

  8. Farlarını + kısmına yazmışlar bahsetmemişler halojeen mi? bi xenon mu * bilgisi olan var mı ??

  9. alet cok iyi performansi olsun konforu olsun. ama benim kullanmam da sehir ici 18 ortalama ile gezmistim. Testi daha incelemedim. bakalim sizde ne yakmis

  10. Bir bmw 118 testine bakıyorum bir buna resmen arada uçurum var. Video akıcılığı konusunda mükemmel bir video olmuş. Bilgilendirme kısmı zaten şahane. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ankara İ.D Bilkent Üniversitesine en kısa zamanda bekliyorum?

  11. Bu fiyata böylesine şık bi araba bende nissan bayisine gittim test sürüşü yaptım çok konforlu geri vitesteki similasyon olarak tüm kameraların açılması özellikleri beni mest etti. ilk defa pick-up sürdüm lakin çok güzeldi bu paraya suv kalitesinde güzel bir araç kamyonet sınıfnda olmasa kesin alırdım dediğim araçlardan bir tanesi.

    4×4 versiyonun vergisi ili 4×2 versiyonun vergisi motor hacimleri aynı olmasına rağmen farklı olması üzücü. Bu araç 4×4 alınası plantinum paket alınası bir araç. Umarım bende bir tane bu araçtan sahip olabilirim.

  12. Test güzel bir solukta izledim nasıl bitti anlamadam ama sanki biraz hızlı gitti geçtiniz gibi geldi.

  13. Ben bir Erkan Oğur konserine gitmiştim,çok heycanlıyız sabırsızlıkla çalsada söylese diye bekliyoruz ama Erkan Oğur 5 dakka falan konuştu sabrımız kaçıyor tabi bu arada,10. dakkadan sonra o kadar güzeldi ki muhabbeti dedik keşke adam hep konuşsa sazı sözü hep dinleriz 🙂 Bu testi izlerken de o geldi aklıma Doğan Kabak konuşsun testi her zaman izleriz dedim içimden,samimiyetin çok güzel.Sinan yine muhteşem bu hava güzel her testin bu akıcılıkla geçmesi dileğiyle…

  14. Bu ikili testlerde çok başarılı Doğan Kabak ın gazeteci gözüyle yaptığı yorumlara Sinan Koç un tecrübeleri eklenince seyrine doyum olmaz testler ortaya çıkıyor.

  15. Sinan abi ,Dogan abi on numarasınız ama bence testte eksiklik var kugayla amaroku zorladığınız rampaya gitseydiniz, virajlarda bir iki zorlama yanlama yapsaydınız birazda uzun olsaydı video tadından yenmezdi. Saygılar ….

  16. aracı alalı 10 gün oldu. Burada klavye sürçmesi olmuş 6 ileri tork konvertörlü otomatik yazmışlar aslında 7 ileri olacak. Ben de alınca bi tereddüt etmedim değil manuele alıp denedim hakikaten 7 ileri :). Nedense Nissan bu 7 ilerinin reklamını yapmıyor bahsetmiyor pek. Bence iyi bir şanzımanı var. Aracı tercih etmemizdeki etkenlerden biriside otopark oldu. bu vesileyle kendilerine de teşekkür ederim.

    1. Aracınızı güle güle kullanın,rehberlik ettiysek ne mutlu bize. Şanzıman konusunda haklısınız 7 ileri 🙂

  17. Ranger ve Amarok’un yanında bildiğin kamyonet, hele manuel olanına vites körüğü yerine çuval koymuşlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu