FeaturedHaberler

Gran Turismo Sport’un çıkış tarihi açıklandı




Sony ve Polyphony Digital tarafından geliştirilen Gran Turismo Sport’un çıkış tarihi 15 Kasım 2016 olarak açıklandı.

Gran Turismo serisinin Playstation 4’e özel son oyunu, baştan aşağıya geliştirilerek bize en iyi yarış tecrübesini yaşatmaya hazırlanıyor.

Oyunun içeriği yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya devam ediyor fakat şirket tarafından yapılan açıklamada birden fazla yarış sınıfında (GT3, Prototip, Ralli ve daha fazlası) mücadele edebileceğimiz söylendi. Şirket ayrıca geliştirilmiş grafik, eşsiz yarış otomobilleri ve Northern Isle Speedway dahil birkaç yeni pistin yer alacağı sözünü verdi.

Oyunda özel otomobillerin yanı sıra gündelik hayatta yollarda gördüğümüz Mazda MX-5 Miata’dan LaFerrari’ye kadar geniş yelpazede otomobil seçeneği sunulacağı söylenmekte.

Oyunu ön sipariş vererek alacak olan oyun severler Ford Mustang Group B Rally Car, Toyota FT-1 Vision GT Group 3 ve Peugeot 908 HDI FAP LMP1 otomobillerinin de yer aldığı 3 otomobil paketinin sahibi olacak. Amazon üzerinden sipariş veren oyun severler $500.000 oyun içi krediye sahip olurken, GameSpot’tan sipariş veren kullanıcılar 2 bonus otomobile sahip olacaklar.

Daha fazla özel içeriğe sahip olmak isteyen oyun severler ise Gran Turismo Sport Limited Edition’a 69 dolar satış fiyatını ödeyerek sahip olabilecekler.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Kkl8ecRfKLE

İlgili Makaleler

3 Yorum

    1. Microsoft Forza apex’i pc ye çıkariyor ama sony kolay kolay çıkarmaz ne yazık ki

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu