Featuredİlk SürüşVideolar

İlk Sürüş | Peugeot 2008




Doğan Kabak makyajlanan 2008’i sizlere tanıtmak için Valencia’ya gitti.

İlgili Makaleler

28 Yorum

  1. Doğan abi gerçekten bambaşka bir hava kattın.Otopark.com ailesine karşı emek harcadığın gerçekten hissediliyor.Yine bize fikir öngörü kattın .Herşey için teşekkürler 🙂 Emeğine sağlık abi.

  2. Doğan abinin otopark.com bünyesine katılması hakikaten çok güzel olmuş. Videoyu çok keyifle izledim başarılarınız devamını dilerim. Ankara Bilkent’ten selamlar

  3. Doğan reis ayağına sağlık gitmişsin sürmüşsün bizim için. Yakında var mı başka bu tarz etkinlik? Eğer varsa sorularımızı not edelim fırsat bulabilirsen sor bizim için 🙂 Markalarla direk temasa geçme şansı tanımış olursun bize. Şahsen çok mutlu olurum

    1. artık gitmeden önce haber vereyim. Ama inan çok yoğunum ve siteye fazla giremiyorum. Ama bir çözümünü bulucaz.

  4. videodaki kadar iyi çalışıyorsa sürüş modları şehirli suv lar da 4 çeker biraz anlamsız kalabilir bundan sonra videoda çok başarılı ayrıca

  5. Ben 6. Dakkada kapattim videoyu. Bilmem ne dergisinin bilmem ne yonetmenini neden Otopark.com videosunda izliyorum? Dogan abi siteye ortak olarak girmis, haberimiz yok. İnstagrami o kadar kullaniyor resimlerin alinda bi tane otoparkcom etiketi yok. İnsani bazen sogutuyorsunuz. Sonumuz hayrola.

  6. Doğan Kabak’ın bu video konseptine bayılıyorum 🙂 . Videoları izlemesi hem çok keyifli hem de araç hakkında bilgi içeriyor. Araba testleri de böyle olsa tadından yenmez.

  7. Yeni bir sunum sekli bence güzel olmuş artık bizde avrupalılar gibi yeni çıkan araçlara en güncel zamanında takip edebiliyoruz.Doğan KABAK’la daha güzel işler yapılacağına inanıyorum.Yalnız araçlarla ilgili yeni eklentileri sunmanız güzel ama ilk bakışta yok olmamış diyebileceğiniz şeyler de vardır muhakkak bunları ifade etmenizi beklerdim (düzgün bir üslupla söylenildiğinde markaların olumsuz bir tavır takınacağını düşünmüyorum) çünkü ben şahsım olarak otoparkı bu objektif tutumundan dolayı takip ediyorum acıkcası yani son dönemlerde biraz daha üstü kapalı yada olumlu özelliklerini vermeye çalışılıyor.Mesela bilen bilir and-sinan abiler 2013 octavia(güncel kasa) testini yaparken aşırı samimi bulmuştum ve aracı test etmeye giderken onların söylemleri hep aklımdaydı o zaman ve bunları dikkate alarak testini yapmıştım.Yinede emeği geçenlere teşekkür ederiz.

  8. Konuşmaların ses seviyeleri viraz düşük kalmış. Haliyle müzik sesleri de yüksek oluyor. Bu duru bir şekilde dengelenirse daha keyifli bir video olabilir. Emeği geçenlerin eline sağlık.

  9. Doğan Kabak ismini daha önceden tanımadığım için üzülmeye başladım. Videolar çok eğlenceli ve gittikçe kalite yükseliyor. Panpalar videosuyla tanıştığım bu site türkiyenin en iyi otomotiv sitesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

  10. Bakın Pejoya , Nasıl takip ediyorlar. Bir düşünün , adamlar acıkca sizleri inceledik, şu kadar izlendi, şu kadar yorum aldık , hepsini takip etmişler. Ayrıca kendim i-cocpit videosunu diğer dillerdeki youtube videosunu izledim. , geneli 6000 izlenme ulaşmış. Bizim videomuz 26000. Yani adamlar biliyorki Otopark önemli bir reklam kaynağı.

    1. valla şu saatten sonra fransız arabaları uçsa bile ne alırım nede aldırtırım arabasından soğudum artık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu