Haberler

Jeep Renegade Trailhawk dalgalara karşı




Jeep, Olimpik standartlardaki su parkurunda gösterdiği hünerleriyle zirveye oynuyor. Gösteri, Birleşik Krallık’ta bulunan Cardiff Uluslararası Beyaz Su Merkezi’nde, Olimpik snowboard’çu Aimee Fuller tarafından kullanılan bir Jeep Renegade Trailhawk ile gerçekleşti. Gösteride Renegade, yukarıya ve aşağıya olmakla birlikte yaklaşık 25 metre uzunluğundaki bir su parkurundan geçmeye çalışıyor. Renegade’in verdiği mücadele pek de kolay bir mücadele sayılmaz; hele ki saniyede 4.4 tonluk bir kuvvetle akan suya karşı verildiğini düşünürsek, bu mücadele takdire şayan.

Fuller; “Daha önce böyle bir şey yapmamıştım bu yüzden suyu ilk gördüğümde, gürültüsünü duyduğumda suyun gücü karşısında bayağı bir endişeli hissettim. Ancak parkura girince ve nehrin hızlı akan yerlerinden olan birkaç kısmı da geçtiğimde araç harika hissettirdi, gerçekten kontrollüydü, ben de rahatlamaya hatta durumun keyfini çıkarmaya başladım.” dedi.

Geçmişe bir gönderme olacak şekilde Renegade Trailhawk*, arttırılmış sürüş yüksekliğine ve özel kızak plakalarına sahip, off-road odaklı bir otomobil.

Birleşik Devletlerde model, MultiAir teknolojisi ile güçlendirilmiş 180 beygir ve yaklaşık 240 N/m tork üretebilen 2.4 litrelik bir motora sahip. Motor gücünü standart dört çeker sisteme 9 ileri otomatik şanzıman ile aktarıyor.

 

* Jeep Renegade 2.0L Multijet Dizel 9AT 4×4 Trailhawk versiyonu ülkemizde satışa sunulmakta. Sitemizdeki Jeep Fiyat Listesi’nden aracın güncel fiyatını öğrenebilirsiniz.

 

https://youtu.be/b8B91s4BVFs

 

ramazanyikici

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Büyük bir F1 hayranı olmakla birlikte, Otopark'ın otomobil sevgisini arttırdığı binlerden biriyim.Bir BMWhayranıyım, daha ötesi değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu