Haberler

KIA’nın bahar fırsatları büyük indirimlerle devam ediyor




Mayıs ayında KIA modellerinde kaçırılmayacak indirimler var. Yeni KIA Sportage GT Line modellerinde 10.250 TL’ye varan büyük indirim uygulanıyor. KIA Rio’da 1.800 TL’ye varan indirimlerden yararlanmak mümkün. KIA’nın 2016 model hafif ticari modeli K2500’de ise 4.800 TL indirim ve 48.700 TL’den başlayan fiyatlar otomobil severleri bekliyor.

Yeni KIA Sportage GT Line modellerinde 10.250 TL’ye varan büyük indirim

Otomotiv sektörüne yön veren geleceğin modellerinden biri olarak gösterilen Yeni KIA Sportage, SUV segmentine yeni bir yaklaşım yaratmak için tasarlandı. Güçlü donanımı, sportif dış tasarımı, sezgisel ileri teknolojileri ve mutlak kalite ilkesi ile 2016 yılına damgasını vuran Yeni KIA Sportage, otomobil severlere yeni deneyimler yaşatıyor. GT Line versiyonu, performanslı turbo motoru ve 4×4 çekiş sistemi olan Yeni KIA Sportage, iç tasarımında da daha geniş hacim, daha fazla ergonomi ve konfor sunuyor. Yeni KIA Sportage’ın hayranları için mayıs ayında kaçırılmayacak bir kampanya düzenleniyor. Yeni Sportage GT Line modellerinde 10.250 TL’ye varan indirim uygulanıyor. Tüm KIA Sportage modellerinde ise 79.900 TL’den başlayan fiyatlar otomobil severleri bekliyor.

KIA Sorento navigasyon takviyesi ile cazibesini artırdı

SUV segmenti denince akla gelen ilk modeller arasında yer alan KIA Sorento, eklenen ileri teknoloji özellikleriyle yenilendi. Etkileyici bir tasarıma ve üstün donanım özelliklerine sahip olan KIA Sorento, yeni Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çevre Görüş Sistemi özellikleri ile daha güvenli ve akıllı bir sürüş deneyimi sunmaya başladı. Otomobil severler yeni navigasyon sisteminden de faydalanabilecek. Kameraların topladığı görüntüler, dijital olarak işlenerek gerçek zamanlı olarak navigasyon sisteminin ekranına yansıtılıyor. Sürücüler yeni nesil “area view” sistemlerinde 3D kuşbakışı görünümü tercih etme şansına sahipler. Bu özellik, park yeri ararken araç çevresinin daha kapsamlı kontrol edilebilmesine olanak tanıyor. KIA Sorento’da, 2.0 litre dizel motorda 185 PS güç özelliği yer alıyor. 2.0 CRDI (6 ileri otomatik) dizel motoru ise düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Yenilenen KIA Sorento, 239.000 TL fiyatıyla otomobil severlere sunuluyor.

Değişimin sembolü KIA Soul

SUV segmentinin yeni nesil kahramanı KIA Soul, otomotiv sektöründe değişimin sembolü oldu. Kendine has ikonik tasarımı ile hemen fark edilen KIA Soul, yenilik peşinde olanların hayatına heyecan katıyor. Yeni jenerasyon KIA Soul’ün ölçüleri büyüdü. Geniş iç hacmi, güçlü kaportası, gelişmiş süspansiyon özelliği sürüş emniyetini ve keyfini artırıyor. 1.6 litre CRDi dizel motor seçeneğine sahip olan KIA Soul, 7 ileri DTC şanzıman ile yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor. KIA Soul, 94.500 TL fiyatıyla otomobil severlerle buluşuyor.

Otomobil pazarının en popüler modellerden biri: KIA cee’d

Dünyada ve Türkiye’de otomobil pazarında en popüler modeller arasında yer alan KIA cee’d, her geçen gün hayran sayısını artırıyor. KIA markasının küresel çapta büyümesinde itici güç olan KIA cee’d, son olarak makyajlı versiyonu ile otomobil severlerin karşısına çıktı. Yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman ve akıllı park yardım sistemi gibi özelliklere sahip olan KIA cee’d, 75.600 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

KIA Rio’da 1.800 TL indirim

KIA Rio, sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları, yağmur sensörü ve bluetooth gibi özellikleri ile segmentinin güçlü modellerinden biri olarak dikkat çekiyor. Hem yeni teknolojiler hem de çarpıcı tasarım fikirleri isteyenler KIA Rio’da aradıklarını buluyor. Mayıs ayında 1.800 TL’ye varan indirimle satışa sunulan KIA Rio’larda başlangıç fiyatı, 45.800 TL olarak belirlendi.

KIA Picanto beklentilerin üzerine çıkıyor

KIA Picanto, sınıfından beklenen kompakt görünümünü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiriyor. KIA Picanto, A segmentinin önemli oyuncularından biri olarak pek çok özellik sunuyor. 1.25 motor hacmi, 85 motor gücü olan Picanto Comfort’da manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları yer alıyor. Otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF’e ve Red Dot’a layık görülen KIA Picanto’da alaşım jantlar, krom kapı kolları ve ön ızgara tasarıma özgünlük veriyor. KIA Picanto Comfort, 49.500 TL fiyatıyla otomobil severlerle buluşuyor.

K2500’de 4.800 TL indirim ve 48.700 TL’den başlayan fiyatlar

KIA, hafif ticari araç almak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. KIA K2500 modelinde 4.800 TL indirim ve 48.700 TL’den başlayan fiyatlar müşterileri bekliyor. Kompakt görünümünü konforla birleştirmeyi başaran KIA K2500, önemli özellikleri ile öne çıkıyor. K2500’de geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesi yer alıyor. Araçta, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motor ve 6 ileri düz vites özellikleri var. Dijital saat, elektrikli ön camlar, ESP (elektronik dengeleme programı) ve üç noktalı emniyet kemeri diğer önemli özellikler arasında yer alıyor.

Furkan Turan

20 yaşında genç bir otomobil tutkunuyum. Beni yolda bırakmayan her otomobile saygı duyarım. Ama sevmem için çok daha fazlası gerekir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu