FeaturedHaberler

Lincoln, 2017 MKZ ile etkileyici reklamlara devam ediyor




Ünlü aktör Matthew McConaughey, Lincoln reklamlarında boy göstermeye devam ediyor. Daha önce de McConaughey ile alışılagelmişin dışında reklam serileri yayınlayan Lincoln firması, yeni bir seri daha yayınladı.

Akılda kalan eski reklamlardan birinde şirketin crossover’ı MKC’nin sürücü koltuğunda oturan McConaughey, yolun ortasında duran ve otomobiliyle geçmesine izin vermeyen bir boğaya, rahat tavırlarıyla felsefik bir konuşma yapıyor ve aktörün bu rahat tavırları şirketin modellerini de havalı gösteriyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=FoGGDKV88Fg

2017 MKZ için yapılmış yeni reklam serisinde ise McConaughey tek kelime etmiyor, sadece beden dilini kullanarak otomobili izleyenlere anlatıyor.

‘Ensemble’ isimli ilk klip, bir grubun ‘Midnight Rider’ isimli şarkıyı seslendirmesiyle başlıyor. Klasik rock türündeki şarkının caz versiyonu MKZ’nin opsiyonel 400 beygir gücü üreten biturbo V6 motorunun hissiyatını anlatmak için kullanılıyor. McConaughey sedanın keyfini çıkartırken, memnuniyetini mimikleriyle izleyicilere yansıtmayı da ihmal etmiyor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=DAPFJoRkQuc

‘Midnight’ adlı ikinci klipteyse McConaughey kendini takım elbisesi üzerindeyken bir havuza bırakıyor ve bu reklamda izleyicilere yağmurlu bir gecede 2017 MKZ kullanmanın hissiyatı anlatılmaya çalışılıyor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=gTITOmi4c78

Son video olan ‘Shave’de en iyi kombinasyonun sağlandığını söyleyebiliriz. McConaughey sandalyede oturmuş, usturayla tıraş oluyor ve görüntü güzel bir geçişle MKZ’nin kıvrımlı bir yoldaki ilerleyişine dönüyor ve otomobilin yol tutuş yeteneklerine dikkat çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=fO5LLcqVQy0

 

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu