Haberler

Makyajlı F-Type utangaç halde Ring’de yakalandı




İngiliz şirketin mevcut en eski modeli olan Jaguar F-Type’ın makyajlı versiyonu, kamuflajlara bürünmüş halde ilk kez Nürburgring’de yakalandı.

Henüz bu erken aşamalarda F-Type’ın güçlü versiyonu için hazırlanıldığını söylemek oldukça zor olsa da görünüşe göre Jaguar, yakın zaman içinde bizi yeni gündüz LED farları, revize edilmiş ön ızgarası ve yeni hava giriş kanalları ile selamlıyor olacak.

2013’ten beri satışta olup XK Convertible’ın platformu üzerine kurulu olan F-Type, yeni nesil gelene kadar alt yapı mimarisini bozmamakta kararlı. Bu demek oluyor ki, makyajlı modelde yenilik olarak sadece ufak tefek, çoğunlukla görsel dokunuşlar ile yeniden ayarlanmış motor bulunacak. Hali hazırda F-Type’ın en güçlü versiyonu olan SVR, 575 beygir gücü ve 599 Nm torku 5.0 litrelik V8 motordan sağlamakta.

Gelecek yılın sonuna kadar görünmesi beklenmeyen modelin fazlasıyla dikkat çekeceği ise kesin.

 

Haktan Karatepe

Otomobiller, hayatımda ilgiyle uğraşırken büyük zevk aldığım şeylerin en başında geliyor. Sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum. Bu öğrenme sürecinde Otopark.com ile beraber yürüyorum. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu