Haberler

Renault, Megane GT ile rakiplerine meydan okudu




Almanya 2 litrelik turbo motorların evi. Binlerce Golf GTI ve Astra OPC’nin geliştirilip üretildiği yer konumunda. Çoğunlukla bu ‘hayvanlarla’ başa çıkabilmek için Megane RS gibi makinelere ihtiyaç duysanız da, Renault’un Alman rüzgarı Megane GT’nin onlarla başa çıkabilecek yol tutuşa sahip olduğunu söylüyor.

Hazırladığı reklam filmiyle neredeyse bütün rakiplerine meydan okuyan Renault, en sonda ise otomobilin yol tutuşunun Porsche 911 kadar iyi olduğunu ancak ona karşı da arasındaki fiyat farkıyla öne çıktığını gösteriyor. Otomobilinin iyi olduğu konusunda iddialı olduğunu söyleyen firmanın haklı olup olmadığı ise merak konusu.

https://www.youtube.com/watch?v=swFcLhKUBDw

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Fazla iddialı bir reklam gibi gözükse de Megane RS’in neler yapabildiğini biliyoruz. Renault otomobillerinin iç bölümdeki tasarımını ve malzeme kalitesini sevmesem de eğri oturup doğru konuşalım adamlar motor ve yürüyen aksam konusunda iyiler. Güncel Megane RS Focus RS’in assolist olduğu ve hemen hemen bütün HotHatch’lerin yer aldığı (youtube’da var) bir kıyaslamada hala ilk üçe girebiliyor ki karlılaşmadaki en zayıf motordu hatırladığım kadarıyla. 1.Focus RS 2.A 45 AMG 3.Megane RS seçilmişti.

  2. tamam kendi parasıyla adamlar 25k ya alıyolar hadi bizde 50k olsa ben yine tercih ederim ama kaç paraydı ya? 😀

  3. Reklamdaki araçla ülkemizde satılan GTLine megane ları karıştırmamakta fayda var. Zira araçta Clio RS200 motoru yani 1616cc ve 202bg olan motor bulunmakta.

    Ayrıca reklam gerçekten çok güzel olmuş. Umarım BMW ve Mercedes in atışması kıvamında cevaplar gelir diğer üreticilerden. Bizde eğleniriz biraz 😀 😀 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu