Haberler

Şampiyonaya Mercedes-Benz B Serisi jesti




Bugünlerde kullanıcıların internette arattıkları isimlerin başında İngiltere’nin futbol takımlarından Leicester City geliyor. Neden mi? Bilmeyenler için söyleyelim. Leicester City bu sezon Arsenal, Manchester City ve Tottenham gibi favori ekipleri geride bırakarak tarihinde ilk kez Premier Lig’de şampiyon oldu.

Kulübün başkanı ve aynı zamanda Taylandlı bir iş adamı olan Vichai Srivaddhanaprabha büyük bir cömertlik örneği göstererek takım kadrosunda bulunan 30 oyuncuyu da Mercedes-Benz B-Serisi’nin yeni elektrikli modeliyle ödüllendirmeye karar verdi. Modelin İngiltere’de 32.670 sterlinlik bir fiyat etiketi olduğunu göz önüne alarak ufak bir hesap yaparsak Srivaddhanaprabha’nın ödüller için yaklaşık 1 milyon sterlin harcayacağını söyleyebiliriz. Ödüller bununla da kısıtlı değil. Başkan daha önce de şampiyon olunması durumunda tüm takım arasında prim olarak dağıtılacak olan 6,5 milyon sterline ek olarak takım oyuncularına her şey dahil bir Las Vegas gezisi vaat etmişti.

Premier Lig’deki futbolcuların otomobil tercihleri göz önüne alındığında B-Serisi’nin kullanılmak üzere ailenin diğer üyeleri veya arkadaşlara verileceğini öngörmek zor değil. Yine de bu otomobilin 200 kilometrelik menziliyle oyuncuların antrenman tesisleriyle evleri arasında gidip gelebilmeleri için gayet yeterli olduğunu söylemeliyiz.

 

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu