FeaturedVideolarVLOG

Sürmek Lazım | Triumph İstanbul Barbekü Partisi Vlog




Ataşehir Triumph’ın daveti üzerine dün katıldığımız “Triumph İstanbul Burger Lab Hamburger Partisi” güzel geçti. Beklentilerine göre 2015’te iyi bir sezon geçiren Triumph, 2016’da hedeflerini büyütmüş. Etkinlikte görüştüğümüz Triumph İngiltere İhracat Sorumlusu Peter Huckin, önümüzdeki sezonda gelecek yeni modellerin ve etkinliklerin müjdesini verdi. Eğlenceli geçen bu etkinlik için Triumph İstanbul’a teşekkür ederiz.

 

Utku Demir

Hayatım boyunca biyografi yazma olayını hiç beceremedim, kendini anlat diyenlere de hep bi tanısan seversin aslında dedim, harbi bak bi tanısan seversin yani.

İlgili Makaleler

21 Yorum

    1. Aynen, motosiklet otomobilden biraz daha farkli bir kultur/commun. VIdeoyu/haberi yapan arkadaslar da baska marka scooterla gitmis mesela onlardan da rica etselerdi motorlarini baska yere cekmelerini, bence hos olmamis Harley’li motorcudan istenen.. Iyi yapmis olay bolgesini terk etmekle..

      1. Herkese selam, bizim motorlar kenardaydı o yüzden bize bir şey söylemediler. Kemal sonradan gelip motoru Triumph motorlarının çekiminin ortasına koyunca Triumph yetkilileri de çekmesini istedi. O da haklı olarak sinirlendi. Sonuçta davet edildiği yerde hiçbir yönlendirme olmadan böyle bir davranışta bulunuluyor.

  1. Arkadaşlar günlük hayatta motosiklet kullanmasanız bile en az bir kere gidin bir motosiklet eğitimi alın. Hem motorun yoldaki davranışlarını anlamış olacaksınız hem de arabaya hakimiyetinizin geliştiğini hissedeceksiniz. Sürmek Lazım ve otopark.com’ un bu iki dünyayı birbirine tanıtma çabası muhteşem bence. Bundan sonra motosiklet eğitim kurumlarını tanıtan bir video çekilebilir mi acaba? Hatta ilk eğitime giden de And Mehmet Çetin olabilir?

    1. O isterse neden olmasın ? Seve seve yardımcı oluruz 🙂 Eğitim mutlaka şart, öğrenmenin yaşı yok kesinlikle. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz 🙂

  2. Sürmek laım ekibi, Motorun performansını anlatmak için bir test istiyorum. Mümkünse 125 cc motor ile yapılsın. Ataşehir şehir merkezinden, Mecidiyeköy’deki plazalara ulaşım testi yapılsın. Yada Maslaktaki plazalara gidilsin. Bakalım ne kadar süre, ne kadar yakıt tüketiyor.
    İstanbul’luya motorun performansını uygulamalı gösterin. Ama dediğim gibi 125 – 150 cc bir scooter ile yapın.

    1. Hero Dash incelemesinde aşağı yukarı bir fikriniz oluşacaktır yakıt konusunda fakat dediğiniz gibi zaman farkını göstermek adına böyle bir şey yapılabilir.

  3. Tı-ra-yump zerre umrumda değil, KTS’ ye birşey olmasın. Ankara’ dan çıkıp gelen harbi adamdır kendisi. Umarım kısa zamanda otopark ekibi olarak kendisi ile de güzel bir söyleşiniz olur… Tı-ra-yump’ ı da ele alırsınız inşallah… güzel atardı; özlemişiz böyle kibar atarları memlekette.

  4. arkadaşlar videonuzu beğendim. o and ın meşur beğen butonuna bastım.. fakaaatt otomobillere bu kadar yakın geçtiğiniz sürece, sizi kast etmiyorum ama ters yönde gitme, kaldırımdan gitme gibi kuralları herkesten daha fazla takmama vs gibi durumlar devam ettiği sürece motorları taşıt olarak görmeyeceğimi ve saygı göstermeyeceğimi de burdan iletmek istedim 😀 istediğiniz kadar kızabilirsiniz bu yorumumdan dolayı 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu