Haberler

Tırmanma Şampiyonası 3. ayağı Kaynaşlı’da




Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından organize edilecek olan 2016 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 3. ayağı 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi katkıları; Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi destekleri ile Düzce’de gerçekleştirilecek.

28 Mayıs Cumartesi günü idari ve teknik kontroller ile başlayacak olan organizasyon; 29 Mayıs Pazar günü, sabah 09:00’da antrenman çıkışları ile devam edecek. Kaynaşlı Dipsizgöl Köyü ile Topuk Yaylası arasındaki 6 km uzunluğundaki parkurda 3 çıkış üzerinden düzenlenecek olan yarışın birinci çıkışı 12:30’da, ikinci çıkışı 14:00’de ve üçüncü çıkışı ise 15:30’da başlayacak.

Organizasyon kapsamında; ulusal şampiyona takip etmeyen sürücülerin de sezon sonu gerçekleştirilecek Süper Kupa organizasyonuna katılımlarına imkan tanımak, amatör sürücüleri desteklemek amacıyla TOSFED tarafından mahalli klasman oluşturulacak ve taşıma desteği sağlanacak. Kaynaşlı’daki ikinci kez düzenlenecek olan etkinliğe, geçen yıl olduğu gibi Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri ev sahipliği yapacak.

Kaynak: TOSFED

Tarık Erbaş

Arabalara olan tutkum, pantolonlarımın dizleri yırtılana kadar, halı motiflerinde model arabalarımı sürmem ile başladı ve aynı tutku ile devam ediyor. 1998 doğumluyum, Vefa Lisesi'nde okuyorum. Otopark ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu