VLOG

VLOG | Nissan Pulsar Lansmanı




Sinan Koç, Nissan Pulsar’ın basın lansmanındaydı.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

23 Yorum

  1. Ben Blogumda Bebek arabası eleştirisi yapmıştım Nissan Micra için. Bana kapak olsun diye bagaja Bebe arabası koymuşlar. Benim blogumda bebek arabası testlerim var. Bagaja sığma testi 🙂

  2. Fiyatlari belli olmustu arkadaslar. 1.2 benzinli manuel 59, 1.2 benzinli otomatik 66, 1.5 dizel manuel 72-73’ten basliyordu yanlis hatirlamiyorsam.

  3. Auris 1 le aynı zamanda çıksaydı belki; ama şuan bu arabanın c segmentinde hiç şansı yok. Baya baya çirkin ve tombul.

  4. Nissan markasına aşık biri olarak fena bulmadım. Nissan bizim piyasaya biraz daha önem vermeliydi bence. Şöyle amerika-avrupa gibi bizde de rb’ler sr’lar kulak pası silse hiç fena olmazdı.

  5. @sinan abi en çok senin şu yaşanmışlıklarını seviyorum. Gran Tourismo oynarken annenin çağırması. Küçüklükten gelen muazzam tutkun Pulsarı anlatırken ortaya çıkıyor.

  6. Kimse bahsetmemiş te arkadaşlar 370z geliyor olamaz mı acaba 🙂
    Hoş ne getirirlerse getirsinler alamıycam ama 370z fena olmazdı 🙂

  7. Tasarım dili olarak çok yumuşak başlı duruyor araba. Daha agresif olabilirdi. Bir Almera tadı daha yaşatacak gibi Pulsar.

  8. Top Gear da 10 üzerinden 3 vermişler.Bakalım o kadar kötümü? İncelemenizi bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu