FeaturedVideolarVLOG

VLOG | OGD ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ – Bölüm 2




Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının kazananı Skoda Superb oldu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

15 Yorum

    1. Listede doğan abinin yanında Otopark.com görmeyi umardım. Üzüldüm doğrusu

  1. Seneye yayınlasaydınız 2017 OGD düzenlenirken ”bakalım gecen sene organizasyonda neler yaşanmış hep birlikte görelim” başlığı altında… bu videolarda neden bu kadar acele ediliyo anlamıyorum

  2. hıh şimdi dolar buralar superb hakketmiyordu diyenlerle(ama hayatlarında superbe binmeyen insanlar 🙂 )

    1. Arka kapısının içinden şemsiye çıkması bir skoda superb’de var bir de rolls royce’da. Bence d sınıfının da en iyi otomobili. Gerçekten iyi bir araba.

      1. Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize galibiyeti hakeden bir araç. 7 serisine paramız yetmiyor bizde Superb’e bineriz :))

      2. eski kasada arka kapı içerisinde şemsiye vardı yeni kasada şemsiye ön kapıda. yani adamlar diyor ki bu arabada arka koltukta değil artık şoför koltuğunda oturacaksın 🙂

    2. superb ödülü hak etti bir önceki 1930ların superb i kastediyorum zamanında 1930ların mersedes s-klasseye boy ölçüşüyordu arkadaşlar

  3. Doğan abi tekrar teşekkürler bize düşmez ama gerçekten çok güzel temsil ettin.Renk kattın abi sağolasın

  4. Bravo çocuklar her platformda yer almaya başladınız.Ve düşünülen egea mı?? hakkaten iyiki olmamış,yoksa futbol dünyasının karakteri burayada yansımış diyecektim.Skoda haketmiş bence,fiyat performans olarak oldukça beğendiğim bir otomobil rakipleri arasında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu