VLOG

VLOG | Peugeot 3008 Lansmanı




Doğan Kabak, 3008 lansmanı için Paris’teydi.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

32 Yorum

  1. Dayı orta konsolu anlatirken aklima ister istemez bizimkilerin mazda6 testi geldi. Asıl testten sonraki yarı panpalar bölümü hanii 😀

  2. elektronik oyuncaklarin bu kadar cok olmasi playstation jenerasyonuna hitap edecektir ama ben hala eski analog spor kadrani tercih ederim.

  3. Saffet Üçüncü çok ayrı bi tat katmış.O değil onno ustayı görünce gözümde direk” x marka aracım var sabahları zor çalışıyo”gibi sorular canlanıyo.

  4. Otopark.com tarihinin en sıkıcı videosu olduğunu düşünen birtek benmiyim acaba?

    1. Allah aşkına eksileyen birisi söylesin,bunun nesini eksiledin arkadaş?Otopark.com tarihinin en sıkıcı videosu olduğunu düşünüyorum yazmış,ne hakaret etmiş,ne bir şey yapmış.Olumsuz yorumlara çatır çatır eksiyi basmaktan vazgeçin arkadaş.Herkesin kendi görüşü.Bu arada bende dış tasarım kısmının sıkıcı olduğunu düşünüyorum.Saffet abi iyi birisi olabilir ama gördüğümüz şeyi bize tekrar anlatmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.Onun dışında güzel video olmuş.Devamını bekliyoruz 🙂

      1. Senin için olumsuz olan bir şey herkes için olumsuz olacak diye bir kaide olamaz. Eleştiriler de eleştirilebilinir. Sözlerin ne kadar keskin olursa, insanların tepkileri veya tebrikleri de o kadar keskin olur. Bu video için sıkıcı kelimesini kullanabilir, sevmediğini yazabilir, videonun kendince olumsuz taraflarını yazabilir. Bunları yapması Otopark’ın gelişmesine katkıda bulunur. Amma velakin sen kalkıp bu zamana kadarki en sıkıcı videosu dersen milletten diss yersin. Ulan adamlar düne kadar telefon kameralarıyla video çekiyorlardı. Şimdi dünya lansmanına gitmiş. En sıkıcı kelimesini kullanamazsın. Çünkü bu bir başarıdır. Tekrardan ve her zaman olduğu gibi tebrik ediyorum Otopark ailesini.

        1. Cep telefonu ile çektikleri, imkansızlıklar içinde çektikleri testleri bende çok iyi biliyorum hepsini izledim fakat bu demek değildir ki şuan ki videolar çok kaliteli çok iyi o yüzden çok eğlenceli olacak. Eski videolar belki daha kalitesizdi ama boş muhabbet yoktu. Bu videoyu izlediğimde yok far öyle olmuş yok 2 cm şurdan kaymış bunlar videoda sıkıcılığa yol açıyo. Sardıra sardıra izledim şunlar geçsinde düzgün bişiler dinleyelim diye oda yok. Malesef bu videodan zerre keyif almadım Otopark.com’a yakışır bi video olduğunuda düşünmüyorum. Saffet beyede yok bu işin en iyisi üstadı falan diyolar tamam da videolarına bi göz attım bu adam üstadsa bizimkileri tarif edecek kelime bulamıyorum.

          1. Konuyu daha fazla tartışmaya gerek yok. Söylediklerin de haklısın diyebilmem için bunun test videosu olması gerekirdi.Doğan bey i-cockpit’i zaten daha önceki videoda detaylıca anlatmıştı. Bu sebepten konu olarak tasarımdan öte bir şey yok. Şu detayı vermeden de olmaz. Dünya çapında youtube’da 3008 i ilk yayınlayanlardanız ve izlenme sayısı olarak 5 inciyiz. Daha ne olsun.

  5. 10 numara gözüküyor araba ama şu kadranları ben hiç sevmiyorum o ne ya öyle telefonda oyun mu oynuyoruz. Bu arada saffet beyi testte merak ediyorum herhalde S filan olur arabada 🙂

  6. Bİr Doğan Kabak klasiği, keyifle izledim. Onno ustayı görmek sürpriz oldu. Keşke kendisi ile otomobiller üzerine bir sohbet yapsanız Doğan Bey.

  7. Mükemmel bir video olmuş saffet abi renk katmış bence eline sağlık doğan bey 🙂

  8. Yanlış anlamayın ama (Saffet abiyi de çok seviyoruz, Doğan abiyi de) sadece okunacak diye buraya yazıyorum. Mazda 6 testi bugün yayınlansa çok daha izlenme alırdı. Onda da hiç bir aşağılama yok, gayet güzel bir şekilde arabanın yanlışları söylenmiş. Çok değil 2 sene olmuş ya. Çok normal olarak, testlere biraz daha özen gösteriyorsunuz; ama doğallık biraz azaldı, kendinizi sıkıyorsunuz sanki. Biraz daha rahatlasanız çok güzel işler çıkacağına inanıyorum. Ayrıca bu videoyu da çok beğendik. Youtube’da da yorum olarak belirttik. Elinize sağlık. Saffet Üçüncü’ye de hem otopark.com takipçisi olarak hem de kendi özel hayranlarından olarak çok teşekkür ediyoruz. And beey 🙂 Ya Sinan abi bi bırak içini bi gül ya 😀 Gece doğaçlama olsa, And abi yine kırmızı telefondan baksa. 100bin daha fazla izlenir. Gerçi şimdi de çok iyisiniz de, bi eksiklik işte çok ufak bir şey. İnşallah zamanla yerine oturur. Ayrıca inşallah yazdan sonra okul başlayınca sizi kendi okuluma da davet etmeyi istiyorum. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi olarak hem otopark.com söyleşisi hem de kariyer sohbetleri gibi And Reyiz’in de tecrübelerinden faydalanmak isteriz. 🙂

    1. Yanlız bence sizde bi açın Mazda 6 testini izleyin. 😀 Güzel test. Ayrıca yanlış bi şey dediysem lütfen affedin, sadece görüşlerimi aktarmak istedim. 🙂

      1. Onun altına da yorum bıraktım bak, likelayın
        Samimiyetinize de güvenerek yazdım lütfen yanlış anlamayın. 🙂
        “Panpalar | Senkromeççi”de çok fena.

  9. Videoya bayıldım. Doğan abinin videolarının ayrı bir tadı var hakkaten. Hele ki Saffet abinin olması felanda süper olmuş. Daha önce bmw 118i testinde dediğim gibi Doğan abi bu tarz videolarda ve And abiyle olan test videolarında olursa Sinan abide ilk sürüş videoları tarzı, lansman ve And abiyle test videolarında olursa çok güzel işler ortaya çıkıyor. Ama Doğan abiyle Sinan abiyi aynı videolarda görünce birşeyler eksik çünkü And abinin iç mekan detaycılığı yok ve Sinan ve Doğan abi muhabbeti sarmıyor o kadar. Ayrıyeten Doğan abinin videolarda otomobil dergileri dünyasında kamera arkasında duran emek vermiş insanlarda ortaya çıkıyor bu da ayrıca güzel. Biraz uzun oldu benim eyyollamam bu gadar

  10. Saffet beyin katılması, hatta sunumu kendi yapması çok güzel. Düşünün, medyatik bir insan saffet bey otopark hakkında bilgi sahibi oldu. Yarın bir gün, bir Otomobil programı için Saffet abiye danışsalar, referans olarak otoparkı tavsiye edebilir. Medyanın Otoparkı bu şekilde tanımaya başlaması yakında Prodüksüyon firmasına dönüştürebileceğimize işaret bence. Bir gün trt belgeselden 3 kişi gelip, bize otomobil programı çekin derler ise şaşırmam.

  11. Sonuna kadar izleyemedim resmen ilk defa bir videoyu , iyiki otopark.com var yoksa bu anlatim tarziyla tanisaydim otomobilleri hayatta otomobil meraklisi olmazdim, ayrica Dogan Kabak büyük renk kattin otoparka

  12. Nacizane fikrim Otopark inanılmaz doğru yolda. Tüm diğer yayıncılara kendilerini gösterme ve kendilerini tanıtma aşamasındalar ve bunu çok sağlam bir kadro ile yapıyorlar Doğan Abi, Sİnan abi ve And abi. Camia içinde bilinirlik çok önemli her camiada bilinirlik çok önemli aslında şu an bu bilinirliği arttırma yolundalar zaten Doğan Abininde ekibe katılmasındaki başlıca sebeplerden birisi buydu ve gayet başarılı şekilde görevini yerine getiriyor. Otoparkı davet eden markalara baktığımızda da bu gelişmeyi ve bilinirlik arttırması sonucunu da gayet iyi görüyoruz ve izliyoruz. Tüm ekibe helal olsun çok büyük özverilerde bulundu hepsi işlerini güçlerini bıraktılar ve bu işe adadılar kendilerini mükafatını da umarım çok güzel şekilde geri alacaklar umut ediyorum. Çok sevdiğim de bir laf var paylaşmak isterim ” Bir insan bir işe kendini adarsa Tanrıda harekete geçer.” yolunuz açık olsun ekip.

  13. Mazda 6 testini izleyin arkadaşlar. https://www.youtube.com/watch?v=9UmtZoSgylw Dakka 14 ten sonrasına dikkatinizi çekiyorum. Dalga geçiyorlar ve biz buna bayılarak bu sitede zaman geçiriyoruz. O samimiyetsizliği eleştiriyorlar hem de bizim seveceğimiz tarzdan. Gelelim bugune, Saffet abinizin anlattıgı detaylar gerçekten hoşunuza gidiyorsa ve Otopark doğru yolda diyebiliyorsanız bence yanlış yerdesiniz.

    1. Saffet’in tarzı bu ve konuk olmuş yayına bundan sonraki videolarda olursa haklısın derim ama ilk videoda bunu demek saçma bence

    2. oturup videoyu tekrar izledim. bence son derece haklısın. reyis falan deyip yerlere göklere sığdıramadığınız adam f1 deki güzelim v10 sesi için gürültü kirliliği ifadesini kullanmıştı. ben şahsen o adamın yaptığına otomobil testi diyemem. https://www.youtube.com/watch?v=8DGP2iS9DNE Bahsettiğim ifadeyi bu videoda kullandı. 15. dakikadan sonrasını izlerseniz görürsünüz.
      İlk zamanlardaki samimiyet kalmadı maalesef. Ben sürekli tıkanan kameralardan ilk canlı yayınlarınızı arar oldum. Kalite beklerken bunu kastetmemiştim.

  14. Şimdiye kadar keyif aldığım en iyi video diyebilirim. Saffet Abi olaya müthiş renk katmış. Ekibin emeğine sağlık. (Montaj dahil :))

  15. İngilizce çeviriyi yapan arkadaşa ayrıca teşekkür etmek lazım. Çok kaliteli bir çeviri. Büyük emek var.
    Saffet Abi’nin anlatırkenki heyecanı da etkileyici. Adam yaşarayak anlatıyor.
    Bu içtenlik için otopark.com’a teşekkürler.

  16. şahsen saffet reyizi otopark ekibinde görmekten mutluluk duyardım. mühendisliği çok iyi biliyor ve kendini çok güzel ifade ediyor.

  17. Aylık 2 bin ila 4 bin lira arası maaş kazanıp, aileden şanslı değilseniz 200 bin ila 400 bin arası ev kredisine girip bir aile kurmaya çalıştığınız ülkede dünyanın en pahalı akaryakıtı ve vergi sistemi uygulanıyorsa hayalinizdeki Range Rover’a binmeniz imkansız. Bu konuda hemfikir değilseniz devamını okumayın. Peki ya hayalinizdeki Range Rover c sınıfı suv fiyatına başka logo altında ayağınıza gelirse?

    Yani bilmiyorum şimdiden kaç bin kişi telaffuz etmiştir bunu ama gözün gördüğünü de kuldan gizlemenin lüzumu yok. Bu benim hayatımda gördüğüm en güzel taklit.

    Profilden bakınca ön farların ve motor kaputunun silüeti direk Land Rover. Yan aynalar için zaten direk RR sport’un plastik kalıbını kullanmışlar diycem başka izahı yok, birebir aynı. Arka yan profilde futbolda 90 tabir edilen köşeye bakın, aşağı sivri ucu bakan beyaz üçgen parça yine RR sportla çok ama çok ama çok benzer. sütunlardaki siyah kısımlardan bahsetmiyorum bile, kopya. Şu an kâh aklıma gelmeyen, kâh üşendiğim için yazmadığım daha büssürü ortak detay 🙂

    Artı olaraksa düşük tüketim, süper sport araç iç mekan tasarımı ve teknolojik oyuncaklar…

    Fiyatı full + keyfekeder bikaç masum opsiyonla 110 bini geçmezse bu arabayı olur da almazsam diye beni dövmeleri için parasını verip adam tutucam. Bu arabayı almazsam bahanem ne olursa olsun kafa göz girişin diye de sıkı sıkı tembihliycem.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu