Haberler

Volkswagen’den kesintisiz bir müşteri deneyimi




Satış ve Servis süreçlerinde hem online, hem de offline’da gerçekleştirdiği çalışmalara her geçen gün yenisini ekleyen Volkswagen Binek Araç, en güncel teknolojiye uygun olarak yenilenen internet sitesi, siteye entegre ettiği “Araç Oluşturucu” ve “Volkswagenim” mobil uygulamalarıyla fark yaratıyor.

Günün ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılarken, bir yandan da geleceğe yönelik planlamalarını da yapan Volkswagen Binek Araç, Online’dan Offline’a tam anlamıyla kesintisiz bir müşteri deneyimi sunmak amacıyla sürekli olarak yeni çözümler geliştiriyor.

Volkswagen’in en büyük showroomu niteliğndeki Volkswagen Binek Araç internet sitesi bunun en güncel örneği. HTML5 altyapısı ile tamamen yenilenen internet sitesi artık çok daha hızlı ve kullanıcı dostu. Volkswagenseverlerin aradıkları her bilgiye, nerede olurlarsa olsunlar en kısa yoldan ulaşabilmelerini amaçlayan yeni internet sitesi, responsive ara yüzüyle de tüm mobil cihazlara uyumlu.

Kendi Volkswagen’ini oluştur ve sanal ortamda deneyimle

Kullanıcı odaklı pek çok yeni deneyimle zenginleştirilen yeni internet sitesinde, bir de özel bir uygulama mevcut: “Araç Oluşturucu”. Kolay bir kullanım sunan ve detaylı konfigürasyon öğeleri barındıran bu uygulama sayesinde kullanıcılar, hayallerindeki Volkswagen’i kolayca oluşturabiliyor. Ardından yine bu uygulama üzerinden, oluşturulan araca özel olarak alınabilen bir Konfigürasyon Kodu ile Volkswagen Yetkili Satıcılarına giden kullanıcılar, deneyimli satış danışmanları ile birlikte konfigürasyonu geliştirip, aracı sipariş aşamasına getirebiliyor. Kullanıcılar aynı zamanda, konfigüre ettikleri aracın içini sanal gerçeklikle deneyimleme imkanına da sahip. Volkswagen Yetkili Satıcılarından edinilebilen Volkswagen Sanal Gerçeklik gözlükleri ve bir akıllı telefon kullanılarak, konfigüre edilen aracın içinde 360° bir gezintiye çıkılabiliyor.

Sürekli kullanıcı desteği Volkswagenim’de

Volkswagen Binek Araç’ın kullanıcı desteğine yönelik yeni uygulamalarından bir diğeri de yeni lanse edilen Volkswagenim mobil uygulaması. Uygulama, hem Volkswagen sahiplerine hem de henüz Volkswagen sahibi olmayan Volkswagenseverlere yönelik çözümler sunuyor.

Volkswagenim’e giriş yapan Volkswagen sahipleri, servis takvimlerini görüntüleyebiliyor ve bir sonraki bakım randevularını online olarak alabiliyor. Ayrıca en güncel satış ve servis kampanyalarına da göz atabildikleri uygulamada, kendi araçlarına özel aksesuar tekliflerine de ulaşabiliyor. İhtiyaç duyulduğunda, yetkili bir Volkswagen destek personeliyle gerçek zamanlı chat’leşilebilen Canlı Destek modülü de uygulamanın en önemli özelliklerinden biri. Tüm Volkswagenseverler, Volkswagenim üzerinden sevdikleri marka hakkındaki en güncel haberlere ve teknolojik gelişmelere ulaşabiliyor, Volkswagen Arena’daki etkinliklere özel davetiyeler ve Volkswagen’in kalbi Autostadt’a ziyareti kazanabiliyorlar. Volkswagenim uygulaması, Volkswagen’in ayrıcalıklı dünyasının kapılarını adeta mobil dünyaya açıyor.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu