Haberler

Volkswagen severler marka sevgisini fotoğraflarıyla gösteriyor




Volkswagen Binek Araç, 1998 yılında ‘En İyi Basın Kampanyası’ kategorisinde ulusal ve uluslararası birçok ödül aldığı ‘İnsan Görmek İstediğini Görür’ kampanyasından yola çıkarak bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Müşterileriyle kesintisiz iletişimde olmak amacıyla son yıllarda sosyal medya kanallarını en etkin kullanan markaların başında gelen Volkswagen Binek Araç, yeni bir projeye imza atıyor.

Volkswagen sevgisini yaşamanın bir yolu

Otomobil tutkunlarının Volkswagen sevgisini farklı biçimlerde yaşadıkları gerçeğinden hareketle kurgulanan yarışmada, bu sevginin gösterilebileceği bir fırsat sunuluyor. Doğada ve yaşamın içinde Volkswagen’e dair gördüklerini fotoğraf karelerine aktaracaklar.

Baktığın yerde Volkswagen amblemini görmek

Volkswagen Binek Araç’ın otomobil tutkunlarıyla en çok bir araya geldikleri mecralardan biri olan Instagram’da başlayan yarışmada, katılımcılardan 1998 yılındaki kampanyada kullanılan ilanlara benzer fotoğraflar paylaşmaları isteniyor.

Çevrelerinde yakaladıkları Volkswagen amblemini andıran doğal şekilleri fotoğraflayarak, ‪#‎insangormekistediginigorur‬ kampanya hashtagiyle paylaşan Instagram kullanıcıları, insangormekistediginigorur.vw.com.tr mikro sitesine Instagram hesaplarıyla erişim sağladıktan sonra, fotoğraflarını siteye yükleyecek ve yarışmaya katılabilecekler.

İlk 10 jüri tarafından belirlenecek

Instagram kullanıcılarının, fotoğraflarını 30 Haziran’a kadar paylaşabilecekleri yarışmada dereceye giren çalışmalar, fotoğraf ve görsel sanatlar konusunda Türkiye’nin önemli isimlerinin bulunduğu bir jüri tarafından belirlenecek. Jüri fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, yönetmen Ömer Faruk Sorak, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Nihal Kafalı ve Volkswagen Binek Araç’ın reklam ajansı Medina Turgul DDB’nin kreatif direktörü Kurtcebe Turgul’dan oluşacak.

Sürpriz hediyeler

Yarışmada dereceye girenleri, görsel sanatlarla ilgili hediyeler bekliyor. Yarışmanın birincisi, Canon 5D Mark III fotoğraf makinesi, ikincisi Canon 70D fotoğraf makinesi, üçüncüsü DJI Osmo ve dördüncüsü de GoPro HERO4 Silver kazanacak. Ayrıca ilk dörde giren tüm katılımcılar, Almanya’da bulunan Volkswagen’in kalbi AutoStadt’ı ziyaret etme şansını da yakalayacaklar.

Ayrıca yarışmada ilk 10’a giren tüm katılımcıların fotoğrafları, Volkswagenim.com sitesinde hazırlanacak sanal sergide görülebilecek.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu